Snabb cheesecake

Snabb cheesecake

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Snabb och enkel cheesecake med choklad, Digestive, apelsin och hallon. Efterrätt på 15 min - det gillar vi!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g mjölkchoklad
  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g philadelphiaost
  • 3 apelsiner
  • 4 digestivekex
  • 125 g frysta hallon
  • 50 g hackad mörk choklad

Gör så här

  1. Hacka och smält mjölkchokladen i mikro eller i vattenbad. Vispa grädden löst. Vispa ihop avsvalnad smält choklad med Philadelphia. Vispa snabbt ner blandningen i grädden. OBS! Vispa inte för länge för då kan det skära sig.
  2. Filea apelsinerna och krossa kexen grovt. Varva allt på ett fat med frysta hallon. Toppa med hackad mörk choklad.

Tips

Går utmärkt att varva i portionsglas.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vit kladdkaka

Betyg
Betyg
(207)
Spara recept

Muffins med blåbär och vit choklad

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Vit chokladpannacotta med hjortron

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Dalkullans smultronkorg

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Vit kladdkaka med hallon

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Vit chokladmousse med blueberry swirl

Betyg
Betyg
(41)
Snabb cheesecake
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 200 g mjölkchoklad
  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g philadelphiaost
  • 3 apelsiner
  • 4 digestivekex
  • 125 g frysta hallon
  • 50 g hackad mörk choklad

Snabb cheesecake

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Snabb och enkel cheesecake med choklad, Digestive, apelsin och hallon. Efterrätt på 15 min - det gillar vi!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka och smält mjölkchokladen i mikro eller i vattenbad. Vispa grädden löst. Vispa ihop avsvalnad smält choklad med Philadelphia. Vispa snabbt ner blandningen i grädden. OBS! Vispa inte för länge för då kan det skära sig.
  2. Filea apelsinerna och krossa kexen grovt. Varva allt på ett fat med frysta hallon. Toppa med hackad mörk choklad.

Tips

Går utmärkt att varva i portionsglas.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vit kladdkaka

Betyg
Betyg
(207)
Spara recept

Muffins med blåbär och vit choklad

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Vit chokladpannacotta med hjortron

Betyg
Betyg
(98)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Dalkullans smultronkorg

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Vit chokladbrownie med citronglasyr och bär

Betyg
Betyg
(110)
Spara recept

Vit kladdkaka med hallon

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Vit chokladmousse med blueberry swirl

Betyg
Betyg
(41)