Buffelmozzarella med olivsalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Krämig buffelmozzarella som toppas med oliver, granatäppelkärnor, mynta, persilja och pistagenötter. så gott och så perfekt som förrätt.

Tillagningstid: 10 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g Coop Gourmet buffelmozzarella
  • svartpeppar och flingsalt
  • Olivsalsa
  • 2 dl Stora urkärnade gröna oliver, hackade
  • 1.5 dl granatäppelkärnor
  • 0.5 dl strimlade myntablad
  • 0.5 dl hackade persiljeblad
  • 0.5 dl pistagenötter, grovhackade
  • 0.5 dl olivolja

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till olivsalsan. Lägg ostarna på varsin tallrik och skeda över salsan.
  2. Dra något varv med pepparkvarnen och smula över flingsalt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rökt laxrulle med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(135)
Spara recept

Ost- och olivfyllda minipaprikor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Nöt- och parmesankex med äpple och getost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Filodegsrullar med dadlar och ädelost

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Smält camembert

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Prosciutto samt risbollar med fårost

Betyg
Betyg
(0)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 200 g Coop Gourmet buffelmozzarella
  • svartpeppar och flingsalt
  • Olivsalsa
  • 2 dl Stora urkärnade gröna oliver, hackade
  • 1.5 dl granatäppelkärnor
  • 0.5 dl strimlade myntablad
  • 0.5 dl hackade persiljeblad
  • 0.5 dl pistagenötter, grovhackade
  • 0.5 dl olivolja

Buffelmozzarella med olivsalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Krämig buffelmozzarella som toppas med oliver, granatäppelkärnor, mynta, persilja och pistagenötter. så gott och så perfekt som förrätt.

Tillagningstid: 10 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienserna till olivsalsan. Lägg ostarna på varsin tallrik och skeda över salsan.
  2. Dra något varv med pepparkvarnen och smula över flingsalt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Rökt laxrulle med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(135)
Spara recept

Ost- och olivfyllda minipaprikor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Nöt- och parmesankex med äpple och getost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Filodegsrullar med dadlar och ädelost

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Smält camembert

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Prosciutto samt risbollar med fårost

Betyg
Betyg
(0)