Briocheburgare med skinka och ägg

Briocheburgare med skinka och ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Snabb hamburgare med stekt ägg, skinka, ost och spenat. Serveras med rostade morötter.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg morot
  • olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 ägg
  • olja
  • salt och svartpeppar
  • 100 g rökt skinka, tunt skivad
  • 4 skivor hamburgerost, cheddar
  • 4 brioche hamburgerbröd
  • majonnäs
  • 35 g babyspenat
  • 0.5 rödlök, tunt skivad
  • barbequesås

Gör så här

  1. Skala ev morötterna och skär i stavar. Vänd runt i olja och rosta mitt i ugnen ca 20 min. Smula över flingsalt.
  2. Stek äggen i olja och krydda med salt och peppar. Gulan får gärna vara krämig.
  3. Stek skinkan hastigt i olja. Dela upp skinkan i 4 högar i pannan och lägg en ostskiva på varje hög. Låt ligga tills osten smält.
  4. Fyll bröden med majonnäs och spenat, ägg, lök, skinkan med osten på, och bbq-sås. Servera med de rostade morötterna.

Tips

Det går lika bra med rökt kalkon.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Huevos Rancheros

Betyg
Betyg
(237)
Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(165)
Spara recept

Pasta med råstekt broccoli och grana padano

Betyg
Betyg
(92)
Spara recept

Hel kyckling i ugn med rotfrukter och citron

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Pestofrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(255)
Spara recept

Aloo gobi

Betyg
Betyg
(358)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(96)
Briocheburgare med skinka och ägg
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 1 kg morot
  • olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 4 ägg
  • olja
  • salt och svartpeppar
  • 100 g rökt skinka, tunt skivad
  • 4 skivor hamburgerost, cheddar
  • 4 brioche hamburgerbröd
  • majonnäs
  • 35 g babyspenat
  • 0.5 rödlök, tunt skivad
  • barbequesås

Briocheburgare med skinka och ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Snabb hamburgare med stekt ägg, skinka, ost och spenat. Serveras med rostade morötter.

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala ev morötterna och skär i stavar. Vänd runt i olja och rosta mitt i ugnen ca 20 min. Smula över flingsalt.
  2. Stek äggen i olja och krydda med salt och peppar. Gulan får gärna vara krämig.
  3. Stek skinkan hastigt i olja. Dela upp skinkan i 4 högar i pannan och lägg en ostskiva på varje hög. Låt ligga tills osten smält.
  4. Fyll bröden med majonnäs och spenat, ägg, lök, skinkan med osten på, och bbq-sås. Servera med de rostade morötterna.

Tips

Det går lika bra med rökt kalkon.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Panerad torsk med broccolipuré och picklad lök

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Huevos Rancheros

Betyg
Betyg
(237)
Spara recept

Chicken patties

Betyg
Betyg
(165)
Spara recept

Pasta med råstekt broccoli och grana padano

Betyg
Betyg
(92)
Spara recept

Hel kyckling i ugn med rotfrukter och citron

Betyg
Betyg
(114)
Spara recept

Pestofrikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(255)
Spara recept

Aloo gobi

Betyg
Betyg
(358)
Spara recept

Zucchiniburgare med klyftpotatis

Betyg
Betyg
(96)