Brasiliansk fiskgryta

Brasiliansk fiskgryta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Brasiliansk fiskgryta med hetta, sötma och smak av sol.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g torskfilé
  • 1 tsk olja till stekning
  • 750 g sötpotatis, skuren i små kuber
  • 1 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 8 torkade aprikoser, skurna i små bitar
  • 4 dl kokosmjölk
  • 1 urkärnad, finhackad chili
  • 0.5 dl färsk koriander
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom fisken och korianderbladen i en gryta och låt koka tills potatisen är mjuk, cirka 15 minuter . Rör om då och då.
  2. Bryn fiskfiléerna mycket lätt i olja. Flytta över till grytan och koka på svag värme ytterligare 5-10 minuter tills fisken är kokt.Strö över koriander.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnslax med kokos och apelsin

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Fiskbullar i thaisås

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Fiskgryta med saffran och räkor

Betyg
Betyg
(79)
Spara recept

Ugnsfisk med saffran och vitlök

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Asiatisk fisk i ugn

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Laxrulader med torskfärs och gräddkokt fänkål

Betyg
Betyg
(99)
Spara recept

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

Betyg
Betyg
(5)
Brasiliansk fiskgryta
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g torskfilé
  • 1 tsk olja till stekning
  • 750 g sötpotatis, skuren i små kuber
  • 1 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 8 torkade aprikoser, skurna i små bitar
  • 4 dl kokosmjölk
  • 1 urkärnad, finhackad chili
  • 0.5 dl färsk koriander
  • 2 krm salt

Brasiliansk fiskgryta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Brasiliansk fiskgryta med hetta, sötma och smak av sol.

Tillagningstid: 30 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom fisken och korianderbladen i en gryta och låt koka tills potatisen är mjuk, cirka 15 minuter . Rör om då och då.
  2. Bryn fiskfiléerna mycket lätt i olja. Flytta över till grytan och koka på svag värme ytterligare 5-10 minuter tills fisken är kokt.Strö över koriander.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnslax med kokos och apelsin

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Fiskbullar i thaisås

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Fiskgryta med saffran och räkor

Betyg
Betyg
(79)
Spara recept

Ugnsfisk med saffran och vitlök

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Asiatisk fisk i ugn

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Laxrulader med torskfärs och gräddkokt fänkål

Betyg
Betyg
(99)
Spara recept

Ångad torsk med ratatouille och gult ris

Betyg
Betyg
(5)