Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Mustig fransk rödvinsgryta med köttfärs.
Skala och skär rotfrukterna till potatiskrosset i mindre bitar. Koka dem i saltat vatten tills de mjuknat, 15–20 min. Stöt dem med en potatiskross eller ballongvisp och tillsätt smör. Smaka av med salt och vänd ner persilja.
Hetta upp olja i en gryta och stek lök, vitlök, tomatpuré och bacon ett par min.Tillsätt köttfärs och stek under omrörning tills den är genomstek.
Blanda i morot, vin, vatten och fond. Koka upp och låt sjuda ca 10 min. Tillsätt champinjonerna mot slutet. Smaka av med salt och peppar.
Servera grytan med rotfruktskross och rucolasallad.
Logga in för att skriva en kommentar
Gott. Ger känsla av lyx på vardag.
Jag förstår inte varför det skall vara så förbannat mycket konstigheter i all mat. Använd för fan riktiga ingredienser istället för
Oj vad gott, det här kommer vi att göra fler gånger!
Ni har helt rätt. Rubriken för rotfruktskross har hamnat fel. Tack för att ni är så uppmärksamma.