
Bönsallad med rucola och rödlök
Betyg (1-5):
Proteinrik sallad med en het och örtig dressing.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
- 820 g blandade kokta bönor
- 1 tunt skivad röd lök
- 70 g rucola
- 125 g delade cocktailtomater
- 2 msk olivolja
- 0.5 msk balsamvinäger
- 1 pressad vitlöksklyfta
- 1 krm socker
- 0.5 krm svartpeppar
Gör så här
- Skölj bönorna och låt dem rinna av. Varva dem med rödlök, sallad och tomater i en skål.
- Blanda olja, vinäger, vitlök, salt, socker och peppar, häll över salladen och blanda om.
Servering
Servera som lunchrätt eller som tillbehör till tunna skivor av kassler eller skinka och några skivor grovt bröd.
Bönsallad med rucola och rödlök
Betyg (1-5):
Proteinrik sallad med en het och örtig dressing.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Gör så här
- Skölj bönorna och låt dem rinna av. Varva dem med rödlök, sallad och tomater i en skål.
- Blanda olja, vinäger, vitlök, salt, socker och peppar, häll över salladen och blanda om.
Servering
Servera som lunchrätt eller som tillbehör till tunna skivor av kassler eller skinka och några skivor grovt bröd.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!