Bönsallad med rucola och rödlök

Bönsallad med rucola och rödlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(31)

Proteinrik sallad med en het och örtig dressing.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 820 g blandade kokta bönor
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 70 g rucola
  • 125 g delade cocktailtomater
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm socker
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Varva dem med rödlök, sallad och tomater i en skål.
  2. Blanda olja, vinäger, vitlök, salt, socker och peppar, häll över salladen och blanda om.

Servering

Servera som lunchrätt eller som tillbehör till tunna skivor av kassler eller skinka och några skivor grovt bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Bönsallad med rucola och rödlök
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 820 g blandade kokta bönor
  • 1 tunt skivad röd lök
  • 70 g rucola
  • 125 g delade cocktailtomater
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk balsamvinäger
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm socker
  • 0.5 krm svartpeppar

Bönsallad med rucola och rödlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(31)

Proteinrik sallad med en het och örtig dressing.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Varva dem med rödlök, sallad och tomater i en skål.
  2. Blanda olja, vinäger, vitlök, salt, socker och peppar, häll över salladen och blanda om.

Servering

Servera som lunchrätt eller som tillbehör till tunna skivor av kassler eller skinka och några skivor grovt bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!