Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Somrig sallad med mexikanska smaker på kyckling, svamp, tomater, svarta bönor, avokado och nachochips

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 färska majskolvar
  • 2 gemsallad
  • 100 g champinjoner, skivade
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 190 g kokta svarta bönor
  • 1 dl inlagda jalapenos
  • 2 stekta kycklingfiléer (kanske gårdagens grillade eller köp grillad kyckling)
  • 100 g nachochips
  • salt
  • Dressing
  • 1 avokado
  • 1.5 dl naturell yoghurt
  • salt

Gör så här

  1. Stek eller koka majskolvarna på medelvärme tills majskornen är mjuka, ca 15 min (är de förkokta räcker 5 min). Salta och skär i bitar.

Dressing:

  1. Mixa avokado och yoghurt till en rinnig dressing. Smaka av med salt.
  2. Fördela salladsblad, champinjoner, tomater, bönor, jalapeños och skivad kyckling på ett serveringsfat. Ringla över dressingen och toppa med nachochips och picklad rödlök. Recept på picklad rödlök hittar du på coop.se

Tips

Gott att servera med färsk koriander

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christian a b

2020-08-03

Det här var så gott!

Magdalena

2020-02-15

En favorit här hemma!

Liknande recept

Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Fake fried chicken med coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Bruschetta med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(149)
Spara recept

Kryddig citronkyckling med tomatsallad

Betyg
Betyg
(8)
Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 färska majskolvar
  • 2 gemsallad
  • 100 g champinjoner, skivade
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 190 g kokta svarta bönor
  • 1 dl inlagda jalapenos
  • 2 stekta kycklingfiléer (kanske gårdagens grillade eller köp grillad kyckling)
  • 100 g nachochips
  • salt
  • Dressing
  • 1 avokado
  • 1.5 dl naturell yoghurt
  • salt

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Somrig sallad med mexikanska smaker på kyckling, svamp, tomater, svarta bönor, avokado och nachochips

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek eller koka majskolvarna på medelvärme tills majskornen är mjuka, ca 15 min (är de förkokta räcker 5 min). Salta och skär i bitar.

Dressing:

  1. Mixa avokado och yoghurt till en rinnig dressing. Smaka av med salt.
  2. Fördela salladsblad, champinjoner, tomater, bönor, jalapeños och skivad kyckling på ett serveringsfat. Ringla över dressingen och toppa med nachochips och picklad rödlök. Recept på picklad rödlök hittar du på coop.se

Tips

Gott att servera med färsk koriander

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Christian a b

2020-08-03

Det här var så gott!

Magdalena

2020-02-15

En favorit här hemma!

Liknande recept

Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Fake fried chicken med coleslaw

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Bruschetta med kyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

Betyg
Betyg
(149)
Spara recept

Kryddig citronkyckling med tomatsallad

Betyg
Betyg
(8)