Bönsallad med fetaost och örter

Betyg (1-5):
3.42 (31 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 800 g valfria bönor, 2 burkar t ex kidneybönor och stora vita bönor
  • 0.5 dl finhackad färsk mynta
  • 0.5 dl finhackad färsk dill
  • 0.5 dl finhackad färsk persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten riven vitlöksklyfta
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 200 g fetaost
  • 1 msk pressad citron
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i en skål och tillsätt örter, olja, vitlök och rödlök.
  2. Dela fetaosten i mindre bitar och blanda med bönor och örter. Droppa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.

Tips

Rostade, saltade solroskärnor är gott att strö över.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Moa

2016-05-27

Tips enl receptmakaren: Mixa det som blir över till en röra. Gott på bröd mm.

Je

2015-11-14

Gott

Lisa

2014-04-30

Tips: Blir mycket godare med lite honung i!

Liknande recept

Couscous med grillade grönsaker, halloumi och kikärter

(7)

Merjas bönsallad

(63)

Tortillapiroger med fredagskänsla

(13)

Blomsterkrassesallad med fetaost

(0)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(6)

Sojabönsspread

(1)

Grönt paket med bönor och feta

(0)

Kycklingfärsspett med grekisk sallad

(2)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 800 g valfria bönor, 2 burkar t ex kidneybönor och stora vita bönor
  • 0.5 dl finhackad färsk mynta
  • 0.5 dl finhackad färsk dill
  • 0.5 dl finhackad färsk persilja
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten riven vitlöksklyfta
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 200 g fetaost
  • 1 msk pressad citron
  • peppar
  • salt

Bönsallad med fetaost och örter

Betyg (1-5):
3.42 (31 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i en skål och tillsätt örter, olja, vitlök och rödlök.
  2. Dela fetaosten i mindre bitar och blanda med bönor och örter. Droppa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.

Tips

Rostade, saltade solroskärnor är gott att strö över.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Moa

2016-05-27

Tips enl receptmakaren: Mixa det som blir över till en röra. Gott på bröd mm.

Je

2015-11-14

Gott

Lisa

2014-04-30

Tips: Blir mycket godare med lite honung i!

Liknande recept

Couscous med grillade grönsaker, halloumi och kikärter

(7)

Merjas bönsallad

(63)

Tortillapiroger med fredagskänsla

(13)

Blomsterkrassesallad med fetaost

(0)

Fantasticatomater med bönor i ugn

(6)

Sojabönsspread

(1)

Grönt paket med bönor och feta

(0)

Kycklingfärsspett med grekisk sallad

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies