
Bönsallad med fetaost och örter
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 800 g valfria bönor, 2 burkar t ex kidneybönor och stora vita bönor
- 0.5 dl finhackad färsk mynta
- 0.5 dl finhackad färsk dill
- 0.5 dl finhackad färsk persilja
- 1 msk olivolja
- 1 liten riven vitlöksklyfta
- 0.5 finhackad rödlök
- 200 g fetaost
- 1 msk pressad citron
- peppar
- salt
Gör så här
- Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i en skål och tillsätt örter, olja, vitlök och rödlök.
- Dela fetaosten i mindre bitar och blanda med bönor och örter. Droppa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.
Tips

Rostade, saltade solroskärnor är gott att strö över.
Bönsallad med fetaost och örter
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i en skål och tillsätt örter, olja, vitlök och rödlök.
- Dela fetaosten i mindre bitar och blanda med bönor och örter. Droppa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.
Tips

Rostade, saltade solroskärnor är gott att strö över.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2016-05-27
Tips enl receptmakaren: Mixa det som blir över till en röra. Gott på bröd mm.
2015-11-14
Gott
2014-04-30
Tips: Blir mycket godare med lite honung i!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Moa
2016-05-27
Tips enl receptmakaren: Mixa det som blir över till en röra. Gott på bröd mm.
Je
2015-11-14
Gott
Lisa
2014-04-30
Tips: Blir mycket godare med lite honung i!