Grillad wrap med tonfiskröra
  • Tid 20 min

Grillad wrap med tonfiskröra

4.25 (8 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

2 portioner
  • 2 stora tortillabröd
  • 40 g ost
  • 1 liten tonfisk i vatten
  • 50 g vitkål, tunt strimlad
  • 120 g kokta kidneybönor (på burk)
  • 1 stor tomat, tärnad
  • 1 liten morot, riven
  • 1 salladslök, strimlad
  • 2 msk kapris
  • 1 tsk chiliflakes
  • 3 msk majonnäs
  • salt och svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Fördela ostskivor över tortillabröden. Blanda ihop avrunnen tonfisk med kål, bönor, tomat, morot, lök, kapris och chili-flakes.

  2. 2

    Fördela tonfiskröran på bröden. Klicka på majonnäs och krydda med salt och peppar.

  3. 3

    Rulla ihop bröden och stek rullarna med skarven nedåt så bröden limmas ihop av osten. Stek sedan tills osten smält och rullarna är genomvarma.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar