Grillad tuna melt i tortillabröd

Grillad tuna melt i tortillabröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(15)

Tuna melt är en klassisk amerikansk macka. Här görs den i tortillabröd och grillas runt om. Skär upp rullarna i bitar och servera till alla hungriga gäster!

Tillagningstid: 20 min
3 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 stora tortillabröd
  • 5 ostskivor, Jarlsberg tunna skivor
  • 1 burk tonfisk i vatten (ca 185 g)
  • 2 dl asiatisk wokmix, Hackat och klart
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 stor kvisttomat, tärnad
  • 2 msk små kapris
  • 3 msk majonnäs
  • 1 tsk chiliflakes

Gör så här

  1. Lägg ut ostskivorna över hela tortillabröden. Blanda ihop avrunnen tonfisk med wokgrönsaker, salladslök, tomat och kapris. Fördela tonfiskröran på bröden. Klicka över majonnäs och krydda med chili, salt och peppar.
  2. Rulla ihop bröden och grilla rullarna med skarven nedåt först så bröden limmas ihop av osten. Grilla över svag glöd tills osten smält och rullarna är genomvarma.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Grillad tuna melt i tortillabröd
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 stora tortillabröd
  • 5 ostskivor, Jarlsberg tunna skivor
  • 1 burk tonfisk i vatten (ca 185 g)
  • 2 dl asiatisk wokmix, Hackat och klart
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 stor kvisttomat, tärnad
  • 2 msk små kapris
  • 3 msk majonnäs
  • 1 tsk chiliflakes

Grillad tuna melt i tortillabröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(15)

Tuna melt är en klassisk amerikansk macka. Här görs den i tortillabröd och grillas runt om. Skär upp rullarna i bitar och servera till alla hungriga gäster!

Tillagningstid: 20 min
3 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut ostskivorna över hela tortillabröden. Blanda ihop avrunnen tonfisk med wokgrönsaker, salladslök, tomat och kapris. Fördela tonfiskröran på bröden. Klicka över majonnäs och krydda med chili, salt och peppar.
  2. Rulla ihop bröden och grilla rullarna med skarven nedåt först så bröden limmas ihop av osten. Grilla över svag glöd tills osten smält och rullarna är genomvarma.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!