Grillad tuna melt i tortillabröd
  • Tid 20 min

Grillad tuna melt i tortillabröd

3.6 (5 betyg)

Tuna melt är en klassisk amerikansk macka. Här görs den i tortillabröd och grillas runt om. Skär upp rullarna i bitar och servera till alla hungriga gäster!

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

3 stycken
  • 3 stora tortillabröd
  • 5 ostskivor, Jarlsberg tunna skivor
  • 1 burk tonfisk i vatten (ca 185 g)
  • 2 dl asiatisk wokmix, Hackat och klart
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 stor kvisttomat, tärnad
  • 2 msk små kapris
  • 3 msk majonnäs
  • 1 tsk chiliflakes
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg ut ostskivorna över hela tortillabröden. Blanda ihop avrunnen tonfisk med wokgrönsaker, salladslök, tomat och kapris. Fördela tonfiskröran på bröden. Klicka över majonnäs och krydda med chili, salt och peppar.

  2. 2

    Rulla ihop bröden och grilla rullarna med skarven nedåt först så bröden limmas ihop av osten. Grilla över svag glöd tills osten smält och rullarna är genomvarma.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar