För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Blomkålssallad med yoghurtdressing

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 morötter
  • 1 blomkål -huvud (ca 500 g)
  • 1 finhackad rödlök
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • Dressing:
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 tsk hel kummin
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Skala och slanta morötterna. Skölj och dela blomkålen i buketter och skär buketterna i tunna skivor. Blanda yoghurt, senap och kummin och smaka av med salt och peppar.
  2. Vänd runt morot, blomkål, rödlök och gräslök i en skål. Blanda försiktigt med dressingen och smaka ev av med mer salt och peppar. Låt gärna salladen vila några timmar så kommer kumminsmaken fram bättre.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

(8)

Spagetti med tomatsås

(46)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(1)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Ättiksinlagd aubergine

(2)

Coleslaw med rödkål

(6)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 3 morötter
  • 1 blomkål -huvud (ca 500 g)
  • 1 finhackad rödlök
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • Dressing:
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 tsk hel kummin
  • salt och peppar

Blomkålssallad med yoghurtdressing

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och slanta morötterna. Skölj och dela blomkålen i buketter och skär buketterna i tunna skivor. Blanda yoghurt, senap och kummin och smaka av med salt och peppar.
  2. Vänd runt morot, blomkål, rödlök och gräslök i en skål. Blanda försiktigt med dressingen och smaka ev av med mer salt och peppar. Låt gärna salladen vila några timmar så kommer kumminsmaken fram bättre.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad spetskål och aubergine med fetaostyoghurt

(8)

Spagetti med tomatsås

(46)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(8)

Marinerade vegokorvs- och grönsaksspett

(1)

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

(5)

Ättiksinlagd aubergine

(2)

Coleslaw med rödkål

(6)