Basilika- och krassesås

Basilika- och krassesås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Perfekt sås på buffén. Passar till både laxen och rostbiffen.

Tillagningstid: 5 min
5 dl
  • 1 kruka färsk basilika
  • 20 g smörgåskrasse
  • 5 dl lätt crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Mixa basilika och krasse med hälften av crème fraichen till fin grön färg.
  2. Rör ner resten av crème fraichen och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Basilika- och krassesås
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 kruka färsk basilika
  • 20 g smörgåskrasse
  • 5 dl lätt crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk salt

Basilika- och krassesås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Perfekt sås på buffén. Passar till både laxen och rostbiffen.

Tillagningstid: 5 min
5 dl

Gör så här

  1. Mixa basilika och krasse med hälften av crème fraichen till fin grön färg.
  2. Rör ner resten av crème fraichen och smaka av med vitlök och salt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!