
Baguette med fyllning
Betyg (1-5):
En fullmatad baguette med grönsaker och vegme - ett växtbaserat protein. En baguette med massor av smaker från Asien. Den perfekta lunchen!
Tillagningstid: 25 min
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2 dl vatten
- 1 dl strösocker
- 0.5 dl ättiksprit (12 %)
- 0.5 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
- 200 g asiatisk wokmix, Hackat och klart
- 1 tsk neutral olja
- 150 g pulled Vegme, naturell
- 0.5 dl teriyakisås eller hoisinsås
- 2 små baguetter
- 4 salladsblad, t ex roman
- 0.5 dl srirachamajonnäs
- färsk koriander
Gör så här
- Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret löst sig. Tillsätt limeskal och saft. Vänd ner 1 påse wokmix och låt dra ca 20 min.
- Hetta upp olja i en stekpanna och stek Vegme med teriyakisås eller hoisinsås.
- Snitta baguetterna ovanifrån. Fyll med sallad, picklade grönsaker och Vegme. Toppa med srirachamajonnäs och koriander.
Servering
Hotta upp mackan med färsk chili!
Baguette med fyllning
Betyg (1-5):
En fullmatad baguette med grönsaker och vegme - ett växtbaserat protein. En baguette med massor av smaker från Asien. Den perfekta lunchen!
Tillagningstid: 25 min
2 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Rör ihop vatten, socker och ättika tills sockret löst sig. Tillsätt limeskal och saft. Vänd ner 1 påse wokmix och låt dra ca 20 min.
- Hetta upp olja i en stekpanna och stek Vegme med teriyakisås eller hoisinsås.
- Snitta baguetterna ovanifrån. Fyll med sallad, picklade grönsaker och Vegme. Toppa med srirachamajonnäs och koriander.
Servering
Hotta upp mackan med färsk chili!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!