After eight-tryffel

After eight-tryffel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Krämig chokladtryffel med mörk choklad och after eight. Rulla i florsocker eller kakao och servera som avslutning på julmiddagen.

Tillagningstid: 15 min + tid att stelna
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 5 after eight
  • 100 g mörk choklad
  • 1 tsk smör
  • kakao och florsocker

Gör så här

  1. Koka upp grädden. Lägg After eight, mörk choklad i bitar och smör i en skål och häll över grädden.
  2. Blanda och låt stelna i kyl. Forma små bollar och rulla i kakao eller florsocker.

Tips

Servera som vi gör, i små kakformar, eller på minifat.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-11-30

Hej Emelie, förvara dem i burk med lock i kylen så håller de minst tre veckor!

Emelie

2021-11-26

Hur länge håller sig tryfflarna? 🥰

Coop

2021-11-26

Hej Julia, de är bara för att rulla tryfflarna i, men det går år ca 1 dl av varje om du rullar hälften i kakao och hälften i florsocker. Lycka till!

Julia

2021-11-25

Hur mycket kakao och florsocker ska det vara? 🙂

Liknande recept

Spara recept

Apelsinsallad med dadlar och choklad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Chokladbollar med dadlar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Hallontryfflar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Ischoklad med kokosflakes

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Enkel chokladmousse

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kolagodis med mjölkchoklad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Mozartkulor

Betyg
Betyg
(75)
After eight-tryffel
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 5 after eight
  • 100 g mörk choklad
  • 1 tsk smör
  • kakao och florsocker

After eight-tryffel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Krämig chokladtryffel med mörk choklad och after eight. Rulla i florsocker eller kakao och servera som avslutning på julmiddagen.

Tillagningstid: 15 min + tid att stelna
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp grädden. Lägg After eight, mörk choklad i bitar och smör i en skål och häll över grädden.
  2. Blanda och låt stelna i kyl. Forma små bollar och rulla i kakao eller florsocker.

Tips

Servera som vi gör, i små kakformar, eller på minifat.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-11-30

Hej Emelie, förvara dem i burk med lock i kylen så håller de minst tre veckor!

Emelie

2021-11-26

Hur länge håller sig tryfflarna? 🥰

Coop

2021-11-26

Hej Julia, de är bara för att rulla tryfflarna i, men det går år ca 1 dl av varje om du rullar hälften i kakao och hälften i florsocker. Lycka till!

Julia

2021-11-25

Hur mycket kakao och florsocker ska det vara? 🙂

Liknande recept

Spara recept

Apelsinsallad med dadlar och choklad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Chokladbollar med dadlar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Hallontryfflar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Ischoklad med kokosflakes

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Enkel chokladmousse

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Kolagodis med mjölkchoklad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Mozartkulor

Betyg
Betyg
(75)