Zucchinibiffar med parmesan

Betyg (1-5):
3.6 (206 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
Svårighetsgrad:Medel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 2 zucchini (ca 600 g)
  • 3 salladslök
  • 1 finhackad röd chili
  • 150 g parmesanost, riven
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl panko eller vanligt ströbröd
  • 2 tsk torkad oregano
  • 1 dl olivolja till stekning

Gör så här

  1. Riv zucchini grovt på rivjärn. sprid ut den på en plåt och salta lätt. Låt stå några minuter och krama sedan ur så mycket vätska som möjligt.
  2. Hacka salladslöken fint. Blanda zucchini med salladslök, chili, parmesan, ägg, mjöl, ströbröd, oregano och salt till en jämn smet.
  3. Värm olja i en stekpanna. Klicka ut ca 12 biffar i omgångar och stek dem 3–4 min på varje sida. servera gärna med ris eller bulgur, tomater och en kall yoghurtsås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanne

2018-08-19

Hur goda som helst 👍

Charlotta

2018-06-27

Goda! Även utan panering blev de bra. Serverade m pastasallad o tzatziki.

Malin

2018-04-02

Supergoda! Jag har också blandat i hackade stekta skogschampinjoner och tagit hackad fetaost istället för parmesan. Serverat med kall avokado och dillsås och ugnsbakade rotsaker.

Jenny

2017-09-16

Goda, ströbrödet var slut, tog mannagryn istället. Åt med en bönsallad.

Ann -Louise

2017-07-31

Supergoda, hela familjen tyckte om dom :)

Frida

2017-04-21

Har blivit en av mina favoriträtter! Snåla inte på parmesanen.......

Andreas

2016-02-27

Så gott! Några tips: * Stek hellre ca 4 minuter på lägre värme än 3 minuter på högre. * Avokadosallad och tomatsalsa till = supergott!

Henke

2016-02-05

Dom här är en hit varma som kalla💥

Heidi Gustavsson (linköping)

2015-08-31

Hejdu heidi heter jag! Gjorde dem idag, dem blev supergoda tyckte jag :)

Isabelle

2015-08-18

Supergoda och populära av alla vi bjudit dessa på!

Tova

2015-07-29

Jättegoda! 150 g västerbottenost istället för parmesan var nästan ännu bättre. Mycket olja behövs för stekningen för att de inte ska fastna.

Katla

2015-03-17

Vi improviserade ett mindre recept, blev supergott tillsammans med tomatbulgur och morotstzatziki!

Ulrika

2015-01-14

Jättegoda ! Vi tog 1,5 dl mjöl, det tyckte vi blev bäst.

Lotta

2014-11-23

Jag tog 1 msk fiberhusk istället för mjöl och ströbröd.

Simon

2014-11-20

Gott, teflon eller annan non-stckpanna är dock ett måste och olivolja är inte bra att steka med, använd smör, raps, solros eller kokosolja istället

Anna

2014-11-06

Det räckte gott och väl med 1 dl mjöl! Jättegoda!!

Liknande recept

Bowl med sashimilax

(3)

Köttfärssås med hetta och sötma

(16)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Kålpudding - klassiskt recept

(21)

Fish tacos deluxe

(31)

Blomkålssoppa med bacontopping

(9)

Pasta vongole

(10)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 2 zucchini (ca 600 g)
  • 3 salladslök
  • 1 finhackad röd chili
  • 150 g parmesanost, riven
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl panko eller vanligt ströbröd
  • 2 tsk torkad oregano
  • 1 dl olivolja till stekning

Zucchinibiffar med parmesan

Betyg (1-5):
3.6 (206 betyg)

Tillagningstid: 25 minuter
Svårighetsgrad:Medel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Riv zucchini grovt på rivjärn. sprid ut den på en plåt och salta lätt. Låt stå några minuter och krama sedan ur så mycket vätska som möjligt.
  2. Hacka salladslöken fint. Blanda zucchini med salladslök, chili, parmesan, ägg, mjöl, ströbröd, oregano och salt till en jämn smet.
  3. Värm olja i en stekpanna. Klicka ut ca 12 biffar i omgångar och stek dem 3–4 min på varje sida. servera gärna med ris eller bulgur, tomater och en kall yoghurtsås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanne

2018-08-19

Hur goda som helst 👍

Charlotta

2018-06-27

Goda! Även utan panering blev de bra. Serverade m pastasallad o tzatziki.

Malin

2018-04-02

Supergoda! Jag har också blandat i hackade stekta skogschampinjoner och tagit hackad fetaost istället för parmesan. Serverat med kall avokado och dillsås och ugnsbakade rotsaker.

Jenny

2017-09-16

Goda, ströbrödet var slut, tog mannagryn istället. Åt med en bönsallad.

Ann -Louise

2017-07-31

Supergoda, hela familjen tyckte om dom :)

Frida

2017-04-21

Har blivit en av mina favoriträtter! Snåla inte på parmesanen.......

Andreas

2016-02-27

Så gott! Några tips: * Stek hellre ca 4 minuter på lägre värme än 3 minuter på högre. * Avokadosallad och tomatsalsa till = supergott!

Henke

2016-02-05

Dom här är en hit varma som kalla💥

Heidi Gustavsson (linköping)

2015-08-31

Hejdu heidi heter jag! Gjorde dem idag, dem blev supergoda tyckte jag :)

Isabelle

2015-08-18

Supergoda och populära av alla vi bjudit dessa på!

Tova

2015-07-29

Jättegoda! 150 g västerbottenost istället för parmesan var nästan ännu bättre. Mycket olja behövs för stekningen för att de inte ska fastna.

Katla

2015-03-17

Vi improviserade ett mindre recept, blev supergott tillsammans med tomatbulgur och morotstzatziki!

Ulrika

2015-01-14

Jättegoda ! Vi tog 1,5 dl mjöl, det tyckte vi blev bäst.

Lotta

2014-11-23

Jag tog 1 msk fiberhusk istället för mjöl och ströbröd.

Simon

2014-11-20

Gott, teflon eller annan non-stckpanna är dock ett måste och olivolja är inte bra att steka med, använd smör, raps, solros eller kokosolja istället

Anna

2014-11-06

Det räckte gott och väl med 1 dl mjöl! Jättegoda!!

Liknande recept

Bowl med sashimilax

(3)

Köttfärssås med hetta och sötma

(16)

Räksallad med japansk dressing

(85)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Kålpudding - klassiskt recept

(21)

Fish tacos deluxe

(31)

Blomkålssoppa med bacontopping

(9)

Pasta vongole

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies