Zucchini fritters

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(84)

Vegetariska zucchinibiffar med smak av chili, lök och oregano. Perfekt till middag och en ny vardagsfavorit!

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g zucchini
  • 200 g riven parmesanost, ca 5 dl
  • 1 hackad röd chili
  • 3 hackade salladslökar
  • 2 ägg
  • 1 dl panko ströbröd
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk oregano
  • 1 dl olivolja till stekning
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Riv zucchinin grovt. Sprid ut det rivna på en plåt och salta lätt.
  2. Låt stå några min och krama sedan ur så mycket vätska som möjligt.
  3. Blanda zucchini med resten av ingredienserna, utom oljan. Värm en stekpanna med olja, klicka ut 12 biffar och stek dem 3–4 min per sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nina

2021-05-19

Så goda!!

Anna-Karin

2017-01-08

Supergoda!

Jona

2015-07-26

Supergoda rekommenderas! Brukar servera med tzatziki och ris alternativt potatis.

Lotta

2014-10-13

När jag gör dessa jättegoda fritters utesluter jag mjöl och ströbröd och tar 1 msk fiberhusk istället. Har även testat med annan ost och lök och det fungerar också bra.

Hungrig

2014-06-02

Vad har hänt med utskriftsformatet? Det går inte längre att skriva ut recepten utan att det blir 3-4 sidor.

Liknande recept

Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Indiskt kryddris

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Fyllda auberginer

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 600 g zucchini
  • 200 g riven parmesanost, ca 5 dl
  • 1 hackad röd chili
  • 3 hackade salladslökar
  • 2 ägg
  • 1 dl panko ströbröd
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk oregano
  • 1 dl olivolja till stekning
  • 1 tsk salt

Zucchini fritters

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(84)

Vegetariska zucchinibiffar med smak av chili, lök och oregano. Perfekt till middag och en ny vardagsfavorit!

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Riv zucchinin grovt. Sprid ut det rivna på en plåt och salta lätt.
  2. Låt stå några min och krama sedan ur så mycket vätska som möjligt.
  3. Blanda zucchini med resten av ingredienserna, utom oljan. Värm en stekpanna med olja, klicka ut 12 biffar och stek dem 3–4 min per sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nina

2021-05-19

Så goda!!

Anna-Karin

2017-01-08

Supergoda!

Jona

2015-07-26

Supergoda rekommenderas! Brukar servera med tzatziki och ris alternativt potatis.

Lotta

2014-10-13

När jag gör dessa jättegoda fritters utesluter jag mjöl och ströbröd och tar 1 msk fiberhusk istället. Har även testat med annan ost och lök och det fungerar också bra.

Hungrig

2014-06-02

Vad har hänt med utskriftsformatet? Det går inte längre att skriva ut recepten utan att det blir 3-4 sidor.

Liknande recept

Spara recept

Vegetariska piroger

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Pumpapaj

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Indiskt kryddris

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Grillad paprikasallad med chipotlevinägrett

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Fyllda auberginer

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Räktacos

Betyg
Betyg
(16)