Zucchine ripiene

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Små färsfyllda, saftiga zucchini, lika goda varma som kalla.

Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (13)
  • 8 små zucchini
  • Fyllning:
  • 200 g köttfärs
  • 100 g fläskfärs
  • 100 g hackad parmaskinka
  • 1 dl finriven parmesan
  • 1 ägg
  • 3 msk ströbröd
  • 1 krm peppar
  • Sås:
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 2 finhackade morötter
  • 0.25 finhackad bladselleri
  • 1 msk olivolja
  • 450 g färdig tomatsås

Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till fyllningen. Tag ut innanmätet i zucchinin exempelvis med en äppelurkärnare. Fyll zucchinin med färsen. Stek lök, morot och selleri i oljan cirka 5 minuter i en stekpanna med hög kant. Häll i tomatsåsen och rör om. Lägg ner den fyllda zucchinin i pannan.
  2. Täck pannan och låt koka cirka 40 minuter. Ös såsen över zucchinin då och då.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(11)

Linguinipasta med grönkål och bacon

(0)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Köttfärssås med hetta och sötma

(18)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Blomkålssoppa med bacontopping

(9)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Julmustbräserad högrev med apelsin- och rödkålssallad

(0)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 8 små zucchini
  • Fyllning:
  • 200 g köttfärs
  • 100 g fläskfärs
  • 100 g hackad parmaskinka
  • 1 dl finriven parmesan
  • 1 ägg
  • 3 msk ströbröd
  • 1 krm peppar
  • Sås:
  • 0.5 finhackad röd lök
  • 2 finhackade morötter
  • 0.25 finhackad bladselleri
  • 1 msk olivolja
  • 450 g färdig tomatsås

Zucchine ripiene

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Små färsfyllda, saftiga zucchini, lika goda varma som kalla.

Tillagningstid: 50 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till fyllningen. Tag ut innanmätet i zucchinin exempelvis med en äppelurkärnare. Fyll zucchinin med färsen. Stek lök, morot och selleri i oljan cirka 5 minuter i en stekpanna med hög kant. Häll i tomatsåsen och rör om. Lägg ner den fyllda zucchinin i pannan.
  2. Täck pannan och låt koka cirka 40 minuter. Ös såsen över zucchinin då och då.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(11)

Linguinipasta med grönkål och bacon

(0)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Köttfärssås med hetta och sötma

(18)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Blomkålssoppa med bacontopping

(9)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Julmustbräserad högrev med apelsin- och rödkålssallad

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies