Wrap med chilihummus och halloumiströssel

Wrap med chilihummus och halloumiströssel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

Gör denna supergoda och snabba wrap med halloumi och hummus som toppas med picklad rödlök och granatäppelkärnor. Passar perfekt som picknickmat.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g halloumi
  • 1 msk olivolja
  • 4 libabröd (libanesiska tunnbröd)
  • 200 g chilihummus
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • Picklad rödlök
  • 1 dl vatten, hett
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • Vitkålssallad
  • 400 g strimlad vitkål, hackat och klart
  • 1 dl hackad färsk persilja eller mynta
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Rör hett vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Vänd ner löken i lagen och låt stå till servering.

Vitkålssallad

  1. Blanda kålen med hackade örter, citronsaft och salt.
  2. Grovriv halloumin och stek i olja tills den är krispig och har fin färg. Fyll bröden med hummus, halloumi, vitkålssallad, picklad rödlök och granatäppelkärnor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emmy

2021-04-20

Supergott! Vi har även testat att tärna och steka halloumi med lika gott resultat.

Caroline

2020-05-25

Väldigt gott, en favorit!

Sirpa

2020-05-18

Fantastiskt gott! Har blivit en favorit 👍

Cecilia

2020-03-26

Supergod!

Hanna

2020-03-02

Denna rulle bjöds på Coop och det var så himla gott!!!

Wrap med chilihummus och halloumiströssel
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 200 g halloumi
  • 1 msk olivolja
  • 4 libabröd (libanesiska tunnbröd)
  • 200 g chilihummus
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • Picklad rödlök
  • 1 dl vatten, hett
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • Vitkålssallad
  • 400 g strimlad vitkål, hackat och klart
  • 1 dl hackad färsk persilja eller mynta
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk flingsalt

Wrap med chilihummus och halloumiströssel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(21)

Gör denna supergoda och snabba wrap med halloumi och hummus som toppas med picklad rödlök och granatäppelkärnor. Passar perfekt som picknickmat.

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Rör hett vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Vänd ner löken i lagen och låt stå till servering.

Vitkålssallad

  1. Blanda kålen med hackade örter, citronsaft och salt.
  2. Grovriv halloumin och stek i olja tills den är krispig och har fin färg. Fyll bröden med hummus, halloumi, vitkålssallad, picklad rödlök och granatäppelkärnor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emmy

2021-04-20

Supergott! Vi har även testat att tärna och steka halloumi med lika gott resultat.

Caroline

2020-05-25

Väldigt gott, en favorit!

Sirpa

2020-05-18

Fantastiskt gott! Har blivit en favorit 👍

Cecilia

2020-03-26

Supergod!

Hanna

2020-03-02

Denna rulle bjöds på Coop och det var så himla gott!!!