Vitlöksdipp

Vitlöksdipp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Dippsås på ugnsrostade vitlöksklyftor och yoghurt. Passar perfekt att doppa råa grönsaker i och serveras som tilltugg eller kvällssnacks.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
  • 2 vitlöksklyftor
  • olja
  • 3 dl yoghurt 10% eller crème fraiche
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Ugnsrosta eller stek vitlöksklyftori sitt skal i olja tills de är mjuka. Mixa eller mosa ihop med yoghurt (10%) eller crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Servera som dipp till grönsaker som morot, rädisa, blomkål och sockerärter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Vitlöksdipp
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 2 vitlöksklyftor
  • olja
  • 3 dl yoghurt 10% eller crème fraiche
  • salt och svartpeppar

Vitlöksdipp

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Dippsås på ugnsrostade vitlöksklyftor och yoghurt. Passar perfekt att doppa råa grönsaker i och serveras som tilltugg eller kvällssnacks.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner

Gör så här

  1. Ugnsrosta eller stek vitlöksklyftori sitt skal i olja tills de är mjuka. Mixa eller mosa ihop med yoghurt (10%) eller crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Servera som dipp till grönsaker som morot, rädisa, blomkål och sockerärter.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!