Vit glögg

Vit glögg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 75 cl halvtorrt vin
  • 1 dl brunt farinsocker
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 bit ingefära
  • 12 hela kryddnejlikor
  • 3 dl okryddat brännvin

Gör så här

  1. Hetta upp vin och kryddor. Låt stå och dra övertäckt i några timmar. Sila bort kryddorna och tillsätt brännvinet. Hetta upp glöggen försiktigt när den ska drickas, den får inte koka.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Vit glögg
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 75 cl halvtorrt vin
  • 1 dl brunt farinsocker
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 bit ingefära
  • 12 hela kryddnejlikor
  • 3 dl okryddat brännvin

Vit glögg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
1 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hetta upp vin och kryddor. Låt stå och dra övertäckt i några timmar. Sila bort kryddorna och tillsätt brännvinet. Hetta upp glöggen försiktigt när den ska drickas, den får inte koka.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!