För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Vegetarisk omelett med oliver

Betyg (1-5):
4.88 (8 betyg)

Vegetarisk omelett med potatis, majs och oliver. Perfekt till både helgens brunch och vardagsmiddag!

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 potatis, kokta kalla
  • 6 ägg
  • 1.5 dl grädde
  • 1.5 dl mjölk
  • 150 g majs, på burk (bruttovikt)
  • 200 g urkärnade kalamataoliver, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk salt
  • Tillservering
  • babyspenat
  • Till servering
  • tomater

Gör så här

  1. Skiva kalla kokta potatisar. Lägg ut i botten på en ugnsform. Knäck äggen i en skål. Vispa i grädde, mjölk och salt.
  2. Häll av spadet från majsen och oliver. Fördela på potatisarna och häll på omelettsmeten.
  3. Grädda mitt i ugnen tills omeletten har stelnat, ca 30 min. Servera med en grön sallad gjord med till exempel spenat och tomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stekt råris med grönkål, cashewnötter och ägg

(6)

Sallad nicoise med varmrökt lax

(5)

Frittata med paprika- och olivsallad

(44)

Asiatisk nudelsoppa med frikadeller

(37)

Dubbel levainmacka med stekt ägg

(3)

Fried rice med grönsaker och ägg

(63)

Matvetesallad med varmrökt lax och ägg

(8)

Örtfrittata

(2)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 5 potatis, kokta kalla
  • 6 ägg
  • 1.5 dl grädde
  • 1.5 dl mjölk
  • 150 g majs, på burk (bruttovikt)
  • 200 g urkärnade kalamataoliver, på burk (bruttovikt)
  • 1 tsk salt
  • Tillservering
  • babyspenat
  • Till servering
  • tomater

Vegetarisk omelett med oliver

Betyg (1-5):
4.88 (8 betyg)

Vegetarisk omelett med potatis, majs och oliver. Perfekt till både helgens brunch och vardagsmiddag!

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skiva kalla kokta potatisar. Lägg ut i botten på en ugnsform. Knäck äggen i en skål. Vispa i grädde, mjölk och salt.
  2. Häll av spadet från majsen och oliver. Fördela på potatisarna och häll på omelettsmeten.
  3. Grädda mitt i ugnen tills omeletten har stelnat, ca 30 min. Servera med en grön sallad gjord med till exempel spenat och tomater.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Stekt råris med grönkål, cashewnötter och ägg

(6)

Sallad nicoise med varmrökt lax

(5)

Frittata med paprika- och olivsallad

(44)

Asiatisk nudelsoppa med frikadeller

(37)

Dubbel levainmacka med stekt ägg

(3)

Fried rice med grönsaker och ägg

(63)

Matvetesallad med varmrökt lax och ägg

(8)

Örtfrittata

(2)