Vegansk hallonparfait

Vegansk hallonparfait

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Super god hallonparfait som är vegansk. Perfekt att bjuda på som efterrätt.

Tillagningstid: 20 min + minst 3 tim i frysen
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 dl naturella cashewnötter
  • 400 ml kokosmjölk
  • 450 g frysta hallon
  • 2 lime, finrivet skal
  • 0.5 dl agavesirap

Gör så här

  1. Mixa nötterna till smulor i en matberedare monterad med knivblad.
  2. Häll i hälften av kokosmjölken och mixa slätt. Tillsätt resten av kokosmjölken, hallon, limeskal (endast det gröna) och sirap.
  3. Mixa slätt. Klä en avlång form, ca 1 ½ liter, med bakplåtspapper. Häll i smeten och ställ i frysen minst 3 tim.
  4. Ta ut parfaiten ur frysen ca 30 min innan servering så att den tinar något.

Tips

Servera gärna med färska hallon.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-11-01

Hej Nadia, nötterna behöver inte blötläggas! :)

Nadia

2021-10-28

Man ska inte blötlägga cashewnötterna först?

Liknande recept

Spara recept

Citronkaka med vallmofrö

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Marängtårta med daim och jordgubbar

Betyg
Betyg
(111)
Spara recept

Marängtårta

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Smulpaj med blåbär och vit choklad

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Pannacotta med karamell

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Bärbakelse

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Mandelris med saftsås

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kladdkaka med marängsviss

Betyg
Betyg
(12)
Vegansk hallonparfait
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 4 dl naturella cashewnötter
  • 400 ml kokosmjölk
  • 450 g frysta hallon
  • 2 lime, finrivet skal
  • 0.5 dl agavesirap

Vegansk hallonparfait

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Super god hallonparfait som är vegansk. Perfekt att bjuda på som efterrätt.

Tillagningstid: 20 min + minst 3 tim i frysen
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa nötterna till smulor i en matberedare monterad med knivblad.
  2. Häll i hälften av kokosmjölken och mixa slätt. Tillsätt resten av kokosmjölken, hallon, limeskal (endast det gröna) och sirap.
  3. Mixa slätt. Klä en avlång form, ca 1 ½ liter, med bakplåtspapper. Häll i smeten och ställ i frysen minst 3 tim.
  4. Ta ut parfaiten ur frysen ca 30 min innan servering så att den tinar något.

Tips

Servera gärna med färska hallon.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2021-11-01

Hej Nadia, nötterna behöver inte blötläggas! :)

Nadia

2021-10-28

Man ska inte blötlägga cashewnötterna först?

Liknande recept

Spara recept

Citronkaka med vallmofrö

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Marängtårta med daim och jordgubbar

Betyg
Betyg
(111)
Spara recept

Marängtårta

Betyg
Betyg
(39)
Spara recept

Smulpaj med blåbär och vit choklad

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Pannacotta med karamell

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Bärbakelse

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Mandelris med saftsås

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kladdkaka med marängsviss

Betyg
Betyg
(12)