Varma mackor med mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Supergoda varma mackor med mozzarella, pesto och spenat som enkelt görs i våffeljärnet. Perfekt till mellanmål, lunch och brunch!

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 skivor fullkornsbröd
  • 4 msk grön pesto
  • 220 g mozzarella
  • 50 g färsk spenat
  • svartpeppar och chiliflakes

Gör så här

  1. Bred peston över alla brödskivor. Skiva mozzarellan och lägg på fyra av bröden.
  2. Toppa med spenatblad och krydda med svartpeppar och chiliflakes.
  3. Lägg på de andra brödskivorna och lägg i våffeljärnet tills osten smält och brödet fått fin färg. Servera gärna med en sallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Runa

2021-03-21

Nej, inte gott alls även om alla ingredienser lät goda. Osten smakar ju lite i vanliga fall men ännu mindre som varm. Finns kanske salt i peston men det behövs mycket mer.

Liknande recept

Spara recept

Auberginegratäng med mozzarella

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Omelett med 4 sorters ost och soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Omelett med fetaost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Zucchinipaj

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

French toast i toastjärn

Betyg
Betyg
(7)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 8 skivor fullkornsbröd
  • 4 msk grön pesto
  • 220 g mozzarella
  • 50 g färsk spenat
  • svartpeppar och chiliflakes

Varma mackor med mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Supergoda varma mackor med mozzarella, pesto och spenat som enkelt görs i våffeljärnet. Perfekt till mellanmål, lunch och brunch!

Tillagningstid: 10 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bred peston över alla brödskivor. Skiva mozzarellan och lägg på fyra av bröden.
  2. Toppa med spenatblad och krydda med svartpeppar och chiliflakes.
  3. Lägg på de andra brödskivorna och lägg i våffeljärnet tills osten smält och brödet fått fin färg. Servera gärna med en sallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Runa

2021-03-21

Nej, inte gott alls även om alla ingredienser lät goda. Osten smakar ju lite i vanliga fall men ännu mindre som varm. Finns kanske salt i peston men det behövs mycket mer.

Liknande recept

Spara recept

Auberginegratäng med mozzarella

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Omelett med 4 sorters ost och soltorkade tomater

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Blomkålspizza med gruyèreost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Omelett med fetaost

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Zucchinipaj

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

French toast i toastjärn

Betyg
Betyg
(7)