Varm morots- och kanelsallad

Varm morots- och kanelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Honungskryddade rotsaker att servera som förrätt med grovt bröd till, eller som tillbehör till kött eller fisk.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
  • 1 liter vatten
  • 2 kanelstänger
  • 400 g morot, skurna i ganska tjocka stavar
  • 50 g babyspenat
  • 1 msk honung
  • 2 msk smör
  • 0.5 krm svartpeppar
  • 1 krm salt

Gör så här

  1. Koka upp vatten och kanelstänger i en kastrull. Lägg i morötterna och koka cirka 3 minuter. Lägg i spenaten. Häll av vattnet i ett durkslag.
  2. Häll tillbaka grönsakerna i kastrullen och blanda ner honung, smör, salt och nymald svartpeppar. Blanda om och fräs upp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Varm morots- och kanelsallad
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 liter vatten
  • 2 kanelstänger
  • 400 g morot, skurna i ganska tjocka stavar
  • 50 g babyspenat
  • 1 msk honung
  • 2 msk smör
  • 0.5 krm svartpeppar
  • 1 krm salt

Varm morots- och kanelsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Honungskryddade rotsaker att servera som förrätt med grovt bröd till, eller som tillbehör till kött eller fisk.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Koka upp vatten och kanelstänger i en kastrull. Lägg i morötterna och koka cirka 3 minuter. Lägg i spenaten. Häll av vattnet i ett durkslag.
  2. Häll tillbaka grönsakerna i kastrullen och blanda ner honung, smör, salt och nymald svartpeppar. Blanda om och fräs upp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!