Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Ugnsbakad kolja med champinjoner
Skölj fisken i kallt vatten och salta den ordentligt. Lägg fisk, champinjoner, purjolök och citron i en ugnsfast form. Slå på grädde och peppra. Sätt in i ugnen 20 minuter.
Servera gärna med kokt potatis eller ris.
Logga in för att skriva en kommentar
Rensa fiske, gnid in mycket salt. Blanda Dill och Vitpeppar, stoppa in det i fisken. Snöra. Låt stå i kylen tills nästa dag 24 timmar. Grädda 1tim /kg. Ugn 90grader. Servera efter tycke. Helst med rårivna Morötter och Selleri.
Helt rätt att fräsa champinjoner och purjolök blanda lite chilisås i grädden så blir det ännu bättre.
Lite smaklöst,skulle nog bli bättre om champinjoner o purjolök fräses lite först.