Ugnsbakad kolja med champinjoner

Betyg (1-5):
2.94 (36 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 st
  • 600 g koljafilé
  • 200 g färska champinjoner
  • 100 g strimlad purjolök
  • 0.5 citron i bitar
  • 2 dl grädde
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Skölj fisken i kallt vatten och salta den ordentligt. Lägg fisk, champinjoner, purjolök och citron i en ugnsfast form. Slå på grädde och peppra. Sätt in i ugnen 20 minuter.
  2. Servera gärna med kokt potatis eller ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Owe

2015-01-14

Rensa fiske, gnid in mycket salt. Blanda Dill och Vitpeppar, stoppa in det i fisken. Snöra. Låt stå i kylen tills nästa dag 24 timmar. Grädda 1tim /kg. Ugn 90grader. Servera efter tycke. Helst med rårivna Morötter och Selleri.

Peter Blom

2012-10-16

Helt rätt att fräsa champinjoner och purjolök blanda lite chilisås i grädden så blir det ännu bättre.

Berit Sköld Nilsson

2012-09-05

Lite smaklöst,skulle nog bli bättre om champinjoner o purjolök fräses lite först.

Liknande recept

Fajitakryddad fisk i ugn

(7)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Panerad fiskburgare med remouladsås

(6)

Honey and mustard fisk i ugn

(7)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(0)

Klassik laxburgare

(2)

Våfflor med lax och rysk yoghurt

(5)
6 st
  • Ingredienser 6 st
  • 600 g koljafilé
  • 200 g färska champinjoner
  • 100 g strimlad purjolök
  • 0.5 citron i bitar
  • 2 dl grädde
  • 0.5 tsk svartpeppar

Ugnsbakad kolja med champinjoner

Betyg (1-5):
2.94 (36 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj fisken i kallt vatten och salta den ordentligt. Lägg fisk, champinjoner, purjolök och citron i en ugnsfast form. Slå på grädde och peppra. Sätt in i ugnen 20 minuter.
  2. Servera gärna med kokt potatis eller ris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Owe

2015-01-14

Rensa fiske, gnid in mycket salt. Blanda Dill och Vitpeppar, stoppa in det i fisken. Snöra. Låt stå i kylen tills nästa dag 24 timmar. Grädda 1tim /kg. Ugn 90grader. Servera efter tycke. Helst med rårivna Morötter och Selleri.

Peter Blom

2012-10-16

Helt rätt att fräsa champinjoner och purjolök blanda lite chilisås i grädden så blir det ännu bättre.

Berit Sköld Nilsson

2012-09-05

Lite smaklöst,skulle nog bli bättre om champinjoner o purjolök fräses lite först.

Liknande recept

Fajitakryddad fisk i ugn

(7)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Panerad fiskburgare med remouladsås

(6)

Honey and mustard fisk i ugn

(7)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Grillad röding och spetskål med pepparrots- och dillsås

(0)

Klassik laxburgare

(2)

Våfflor med lax och rysk yoghurt

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies