
Tunnbrödssnittar med Västerbottensost och rom
Betyg (1-5):
Tunnbröd är ju bara så gott! Tillsammans med denna oströra blir det en ren njutning i en liten munsbit.
Tillagningstid: 20 minuter
18 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 2 dl crème fraiche
- 1 dl Kesella, 10 %
- 100 g riven Västerbottensost
- 80 g valfri rom
- 1 dl hackad dill
- 0.5 krm nymalen svartpeppar (efter smak)
- 3 mjuka rektangulära tunnbröd
- Garnering:
- 0.5 dl hackad dill
- 0.5 dl hackad gräslök
- 80 g valfri rom
Gör så här
- Blanda crème fraiche, kesella, ost, rom, dill och smaka av med svartpeppar.
- Bred oströra på ett tunnbröd och rulla ihop brödet från långsidan. Bred eventuellt lite smör längs långsidan som avslutar rullen så att brödet håller ihop bättre.
- Skär cirka 6 bitar och doppa ena snittsidan i dill och gräslök.
- Ställ snittarna på ett fat och garnera med en liten klick rom.
Liknande recept
Tunnbrödssnittar med Västerbottensost och rom
Betyg (1-5):
Tunnbröd är ju bara så gott! Tillsammans med denna oströra blir det en ren njutning i en liten munsbit.
Tillagningstid: 20 minuter
18 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda crème fraiche, kesella, ost, rom, dill och smaka av med svartpeppar.
- Bred oströra på ett tunnbröd och rulla ihop brödet från långsidan. Bred eventuellt lite smör längs långsidan som avslutar rullen så att brödet håller ihop bättre.
- Skär cirka 6 bitar och doppa ena snittsidan i dill och gräslök.
- Ställ snittarna på ett fat och garnera med en liten klick rom.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2018-12-31
Helt fantastiskt gott! Vi har använt dessa som förrätt till nyårsmiddag två gånger redan, och det startar hela firandet med en lyxig känsla...
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Johan
2018-12-31
Helt fantastiskt gott! Vi har använt dessa som förrätt till nyårsmiddag två gånger redan, och det startar hela firandet med en lyxig känsla...