
Tryffelpasta
Betyg (1-5):
Svampfylld färsk pasta med en krämig gräddsås med smak av tryffel, champinjoner och hackade valnötter. Mums!
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g färska svampfyllda pastaknyten
- 100 g champinjoner
- 30 g valnötter
- 1 msk smör
- 2.5 dl grädde
- tryffelolja
- salt och svartpeppar
- 0.5 dl hackad färsk persilja
- 40 g parmesan
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hacka svamp och valnötter fint. Hetta upp smör i en stekpanna och stek hacket ca 5 min under omrörning. Häll i grädden och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
- Vänd ner pastan i såsen. Strö över persilja och servera med riven parmesan.
Tryffelpasta
Betyg (1-5):
Svampfylld färsk pasta med en krämig gräddsås med smak av tryffel, champinjoner och hackade valnötter. Mums!
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hacka svamp och valnötter fint. Hetta upp smör i en stekpanna och stek hacket ca 5 min under omrörning. Häll i grädden och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
- Vänd ner pastan i såsen. Strö över persilja och servera med riven parmesan.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2020-09-07
Riktigt gott! Gjorde med glutenfri pasta och torkade trattkantareller. Blev succé för hela familjen!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Emma
2020-09-07
Riktigt gott! Gjorde med glutenfri pasta och torkade trattkantareller. Blev succé för hela familjen!