Tryffelpasta

Tryffelpasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(77)

Svampfylld färsk pasta med en krämig gräddsås med smak av tryffel, champinjoner och hackade valnötter. Mums!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färska svampfyllda pastaknyten
  • 100 g champinjoner
  • 30 g valnötter
  • 1 msk smör
  • 2.5 dl grädde
  • tryffelolja
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hackad färsk persilja
  • 40 g parmesan

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hacka svamp och valnötter fint. Hetta upp smör i en stekpanna och stek hacket ca 5 min under omrörning. Häll i grädden och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
  2. Vänd ner pastan i såsen. Strö över persilja och servera med riven parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2020-09-07

Riktigt gott! Gjorde med glutenfri pasta och torkade trattkantareller. Blev succé för hela familjen!

Tryffelpasta
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 500 g färska svampfyllda pastaknyten
  • 100 g champinjoner
  • 30 g valnötter
  • 1 msk smör
  • 2.5 dl grädde
  • tryffelolja
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hackad färsk persilja
  • 40 g parmesan

Tryffelpasta

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(77)

Svampfylld färsk pasta med en krämig gräddsås med smak av tryffel, champinjoner och hackade valnötter. Mums!

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hacka svamp och valnötter fint. Hetta upp smör i en stekpanna och stek hacket ca 5 min under omrörning. Häll i grädden och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
  2. Vänd ner pastan i såsen. Strö över persilja och servera med riven parmesan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Emma

2020-09-07

Riktigt gott! Gjorde med glutenfri pasta och torkade trattkantareller. Blev succé för hela familjen!