Tryffelaioli

Tryffelaioli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

God och smakrik aioli med tryffel, perfekt som tillbehör till grönsaker, kött eller skaldjur.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
  • 3 vitlöksklyftor, med skalet på
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl majonnäs
  • tryffelolja
  • 0.5 tsk salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Stek vitlöksklyftorna till tryffelaiolin hela med skal i olja i en stekpanna till ordentlig färg runt om. Mosa ut innehållet med en gaffel.
  2. Blanda med majonnäs och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tryffelaioli
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 3 vitlöksklyftor, med skalet på
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl majonnäs
  • tryffelolja
  • 0.5 tsk salt
  • svartpeppar

Tryffelaioli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

God och smakrik aioli med tryffel, perfekt som tillbehör till grönsaker, kött eller skaldjur.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner

Gör så här

  1. Stek vitlöksklyftorna till tryffelaiolin hela med skal i olja i en stekpanna till ordentlig färg runt om. Mosa ut innehållet med en gaffel.
  2. Blanda med majonnäs och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!