Tropisk fruktsallad

Tropisk fruktsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Enkel och snabb efterrätt som innehåller naturlig sötma och nyttiga näringsämnen.

Tillagningstid: 25 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 mango
  • 1 ananas
  • 100 g physalis
  • 2 granatäpplen
  • 4 blodapelsiner
  • 2 blodgrapefrukter

Gör så här

  1. Dela mangon genom att skära på båda sidor om den platta kärnan. Skär loss fruktköttet och skär det i bitar. Dela granatäpplena och plocka ur kärnorna.
  2. Skala ananasen, dela den i fyra bitar på längden och skär bort stocken på varje bit. Skär fruktköttet i mindre bitar.
  3. Ta bort fnaset från physalisbären (spara ev några till garnering).
  4. Skala och filea blodapelsin och blodgrapefrukt.
  5. Blanda allt i en bunke. Tillsätt ev en sockerlag.

Servering

Servera ev med vispad grädde eller matyoghurt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



mona

2012-11-05

låter så friskt och gott att jag genast skall inhandla vad som krävs. plus för att det är lättgjort.

Liknande recept

Spara recept

Ananas med citron och vanilj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Äppelkaka med kardemumma

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Spettad fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Tropisk fruktsallad
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 mango
  • 1 ananas
  • 100 g physalis
  • 2 granatäpplen
  • 4 blodapelsiner
  • 2 blodgrapefrukter

Tropisk fruktsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Enkel och snabb efterrätt som innehåller naturlig sötma och nyttiga näringsämnen.

Tillagningstid: 25 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela mangon genom att skära på båda sidor om den platta kärnan. Skär loss fruktköttet och skär det i bitar. Dela granatäpplena och plocka ur kärnorna.
  2. Skala ananasen, dela den i fyra bitar på längden och skär bort stocken på varje bit. Skär fruktköttet i mindre bitar.
  3. Ta bort fnaset från physalisbären (spara ev några till garnering).
  4. Skala och filea blodapelsin och blodgrapefrukt.
  5. Blanda allt i en bunke. Tillsätt ev en sockerlag.

Servering

Servera ev med vispad grädde eller matyoghurt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



mona

2012-11-05

låter så friskt och gott att jag genast skall inhandla vad som krävs. plus för att det är lättgjort.

Liknande recept

Spara recept

Ananas med citron och vanilj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Fikon- och aprikoskompott med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Äppelkaka med kardemumma

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Spettad fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)