Apelsinsallad med pistagenötter

Apelsinsallad med pistagenötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Vinterns godaste efterrätt medsmak av honung kardemumma och pistage och extra allt i vitaminväg.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 6 skalade och fileade apelsiner
  • 1 granatäpple
  • 1 tsk mortlade kardemummafrön
  • 1 dl grovhackade osaltade pistagenötter
  • 2 msk flytande honung
  • ev myntablad

Gör så här

  1. Dela granatäpplet i fyra delar och plocka ur kärnorna. Lägg apelsinklyftorna på ett fat.
  2. Fördela granatäppelkärnor, kardemumma och nötter över apelsinerna. Ringla över honung och garnera eventuellt med myntablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Apelsinsallad med pistagenötter
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 6 skalade och fileade apelsiner
  • 1 granatäpple
  • 1 tsk mortlade kardemummafrön
  • 1 dl grovhackade osaltade pistagenötter
  • 2 msk flytande honung
  • ev myntablad

Apelsinsallad med pistagenötter

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Vinterns godaste efterrätt medsmak av honung kardemumma och pistage och extra allt i vitaminväg.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Dela granatäpplet i fyra delar och plocka ur kärnorna. Lägg apelsinklyftorna på ett fat.
  2. Fördela granatäppelkärnor, kardemumma och nötter över apelsinerna. Ringla över honung och garnera eventuellt med myntablad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!