För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tonfiskpizza

Betyg (1-5):
3.6 (10 betyg)

Snabblagad pizza med tonfisk, oliver och kapris som toppas med oregano och ruccola. Perfekt pizza att laga tillsammans!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 pizzadeg
  • tomatsås
  • 100 g riven ost
  • 1 gul lök, strimlad
  • 125 g tonfisk, avrunnen (på burk)
  • 2 msk kapris
  • 20 svarta och gröna oliver
  • 125 g mozzarella
  • 30 g rucola
  • 1 tsk torkad oregano

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut tomatsåsen på degen.
  2. Strö över ost. Sprid ut tonfisk, lök, kapris och oliver ovanpå osten. Bryt mozzarella i bitar och sprid ut på pizzan.
  3. Grädda pizzan mitt i ugnen 15–20 minuter. Strö över rucola och oregano innan pizzan skärs upp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



GG

2018-04-10

Mycket god pizza och Marlene du har ingen aning om vad jag varit med om.

Marlene

2018-03-13

Fyllningen var verkligen god men botten smakade skosula! 😏

Liknande recept

Enkel tonfisksallad

(11)

Fishfingers med yoghurtremoulad

(17)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

(8)

Grillad wrap med tonfiskröra

(21)

Smörrebröd med varmrökt sik, syrad fänkål och örter

(5)

Fisktaco med mangosalsa

(39)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 pizzadeg
  • tomatsås
  • 100 g riven ost
  • 1 gul lök, strimlad
  • 125 g tonfisk, avrunnen (på burk)
  • 2 msk kapris
  • 20 svarta och gröna oliver
  • 125 g mozzarella
  • 30 g rucola
  • 1 tsk torkad oregano

Tonfiskpizza

Betyg (1-5):
3.6 (10 betyg)

Snabblagad pizza med tonfisk, oliver och kapris som toppas med oregano och ruccola. Perfekt pizza att laga tillsammans!

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut tomatsåsen på degen.
  2. Strö över ost. Sprid ut tonfisk, lök, kapris och oliver ovanpå osten. Bryt mozzarella i bitar och sprid ut på pizzan.
  3. Grädda pizzan mitt i ugnen 15–20 minuter. Strö över rucola och oregano innan pizzan skärs upp.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



GG

2018-04-10

Mycket god pizza och Marlene du har ingen aning om vad jag varit med om.

Marlene

2018-03-13

Fyllningen var verkligen god men botten smakade skosula! 😏

Liknande recept

Enkel tonfisksallad

(11)

Fishfingers med yoghurtremoulad

(17)

Kycklingmackor caesar-style

(9)

Tonfiskröra på rågbröd

(7)

Pitabröd med färskpotatis, rökt sik och romsås

(8)

Grillad wrap med tonfiskröra

(21)

Smörrebröd med varmrökt sik, syrad fänkål och örter

(5)

Fisktaco med mangosalsa

(39)