Tonfisk med gurksalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Grillad tonfisk med smak av ostronsås.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g tonfiskfilé
  • ostronsås
  • Gurksalsa:
  • 1 finhackad gurka
  • 1 msk olja
  • 3 msk hackad inlagd ingefära (gari)
  • 0.5 urkärnad finhackad röd chili
  • 2 hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Ta ut tonfisken ur kylskåpet 30 minuter innan den ska tillagas.

Gurksalsa

  1. Blanda alla ingredienserna till gurksalsan. Låt dra i kylskåp medan du gör fisken.
  2. Skär fisken i fyra skivor och pensla med ostronsås på båda sidorna. Grilla fisken mycket hastigt, cirka 2 minuter per sida. Låt den vara rå i mitten, fisken blir torr om den genomsteks.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjessilltårta med potatis och brynt smör

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Fiskpaté

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Laxsallad med prosciutto

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tonfiskspett

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Gravad lax

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Senapssill och lingonsill

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Jordgubbssallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(85)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 600 g tonfiskfilé
  • ostronsås
  • Gurksalsa:
  • 1 finhackad gurka
  • 1 msk olja
  • 3 msk hackad inlagd ingefära (gari)
  • 0.5 urkärnad finhackad röd chili
  • 2 hackad thaibasilika
  • 0.5 tsk salt

Tonfisk med gurksalsa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Grillad tonfisk med smak av ostronsås.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Ta ut tonfisken ur kylskåpet 30 minuter innan den ska tillagas.

Gurksalsa

  1. Blanda alla ingredienserna till gurksalsan. Låt dra i kylskåp medan du gör fisken.
  2. Skär fisken i fyra skivor och pensla med ostronsås på båda sidorna. Grilla fisken mycket hastigt, cirka 2 minuter per sida. Låt den vara rå i mitten, fisken blir torr om den genomsteks.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Matjessilltårta med potatis och brynt smör

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Fiskpaté

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Laxsallad med prosciutto

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tonfiskspett

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Gravad lax

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Senapssill och lingonsill

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Jordgubbssallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(85)