Tomat- och kaprissill med körsbärstomater

Betyg (1-5):
4.5 (6 betyg)

Våga prova den här sillen. Den är faktiskt godast av allt!

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 200 g söta körsbärstomater
  • 2 salladslökar
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 kruka kruspersilja
  • 0.5 dl små kapris

Gör så här

  1. Skär sillen i 1 cm breda skivor. Tärna tomaterna och strimla löken. Vänd varsamt ihop allt med olja, fint skuren persilja och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-01-09

Den här sillen var galet god! 2018 år succé på julbordet - passar både inlagdsillälskare och för dem som är lite mer tveksamma, eftersom den är mild i smaken. Tack för ett bra recept!

Sara

2018-12-23

Ja häll bort lagen. Hoppas svaret kom fram i tid. Det blir bra med lag också. Vi provlagade precis med lag. men tanken var att ta bort lagen.

Ann-Christine

2018-12-23

Undrar precis samma sak,önskar svar snabbt, tack

Emma

2018-12-21

Hjälp! Är det meningen att ättikslagen till sillen sparas och blandas med oljan? Eller häller man bort lagen?

Liknande recept

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Tonfiskspett

(10)

Laxsashimi

(1)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Koreansk laxtartar

(5)

Bowl med sashimilax

(5)

Lax- och gösceviche

(1)

Jordgubbssallad med varmrökt lax

(83)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 200 g söta körsbärstomater
  • 2 salladslökar
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 kruka kruspersilja
  • 0.5 dl små kapris

Tomat- och kaprissill med körsbärstomater

Betyg (1-5):
4.5 (6 betyg)

Våga prova den här sillen. Den är faktiskt godast av allt!

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sillen i 1 cm breda skivor. Tärna tomaterna och strimla löken. Vänd varsamt ihop allt med olja, fint skuren persilja och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-01-09

Den här sillen var galet god! 2018 år succé på julbordet - passar både inlagdsillälskare och för dem som är lite mer tveksamma, eftersom den är mild i smaken. Tack för ett bra recept!

Sara

2018-12-23

Ja häll bort lagen. Hoppas svaret kom fram i tid. Det blir bra med lag också. Vi provlagade precis med lag. men tanken var att ta bort lagen.

Ann-Christine

2018-12-23

Undrar precis samma sak,önskar svar snabbt, tack

Emma

2018-12-21

Hjälp! Är det meningen att ättikslagen till sillen sparas och blandas med oljan? Eller häller man bort lagen?

Liknande recept

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Tonfiskspett

(10)

Laxsashimi

(1)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Koreansk laxtartar

(5)

Bowl med sashimilax

(5)

Lax- och gösceviche

(1)

Jordgubbssallad med varmrökt lax

(83)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies