Tomat- och kaprissill med körsbärstomater

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.57 (7 betyg)

Våga prova den här sillen. Den är faktiskt godast av allt!

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 200 g söta körsbärstomater
  • 2 salladslökar
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 kruka kruspersilja
  • 0.5 dl små kapris

Gör så här

  1. Skär sillen i 1 cm breda skivor. Tärna tomaterna och strimla löken. Vänd varsamt ihop allt med olja, fint skuren persilja och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-01-09

Den här sillen var galet god! 2018 år succé på julbordet - passar både inlagdsillälskare och för dem som är lite mer tveksamma, eftersom den är mild i smaken. Tack för ett bra recept!

Sara

2018-12-23

Ja häll bort lagen. Hoppas svaret kom fram i tid. Det blir bra med lag också. Vi provlagade precis med lag. men tanken var att ta bort lagen.

Ann-Christine

2018-12-23

Undrar precis samma sak,önskar svar snabbt, tack

Emma

2018-12-21

Hjälp! Är det meningen att ättikslagen till sillen sparas och blandas med oljan? Eller häller man bort lagen?

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbssallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(84)
Spara recept

Citron- och fänkålssillsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Salamilindad lax

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Matjessill med medelhavssmaker

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tre påsksnittar

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Tonfiskspett

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Bakade jordärtskockor med crème fraiche och löjrom

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 200 g söta körsbärstomater
  • 2 salladslökar
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 kruka kruspersilja
  • 0.5 dl små kapris

Tomat- och kaprissill med körsbärstomater

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.57 (7 betyg)

Våga prova den här sillen. Den är faktiskt godast av allt!

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sillen i 1 cm breda skivor. Tärna tomaterna och strimla löken. Vänd varsamt ihop allt med olja, fint skuren persilja och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-01-09

Den här sillen var galet god! 2018 år succé på julbordet - passar både inlagdsillälskare och för dem som är lite mer tveksamma, eftersom den är mild i smaken. Tack för ett bra recept!

Sara

2018-12-23

Ja häll bort lagen. Hoppas svaret kom fram i tid. Det blir bra med lag också. Vi provlagade precis med lag. men tanken var att ta bort lagen.

Ann-Christine

2018-12-23

Undrar precis samma sak,önskar svar snabbt, tack

Emma

2018-12-21

Hjälp! Är det meningen att ättikslagen till sillen sparas och blandas med oljan? Eller häller man bort lagen?

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbssallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(84)
Spara recept

Citron- och fänkålssillsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Salamilindad lax

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Matjessill med medelhavssmaker

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tre påsksnittar

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Tonfiskspett

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Bakade jordärtskockor med crème fraiche och löjrom

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Laxsashimi

Betyg
Betyg
(3)