Tomat- och kaprissill med körsbärstomater

Betyg (1-5):
4.5 (6 betyg)

Våga prova den här sillen. Den är faktiskt godast av allt!

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 st
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 200 g söta körsbärstomater
  • 2 salladslökar
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 kruka kruspersilja
  • 0.5 dl små kapris

Gör så här

  1. Skär sillen i 1 cm breda skivor. Tärna tomaterna och strimla löken. Vänd varsamt ihop allt med olja, fint skuren persilja och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-01-09

Den här sillen var galet god! 2018 år succé på julbordet - passar både inlagdsillälskare och för dem som är lite mer tveksamma, eftersom den är mild i smaken. Tack för ett bra recept!

Sara

2018-12-23

Ja häll bort lagen. Hoppas svaret kom fram i tid. Det blir bra med lag också. Vi provlagade precis med lag. men tanken var att ta bort lagen.

Ann-Christine

2018-12-23

Undrar precis samma sak,önskar svar snabbt, tack

Emma

2018-12-21

Hjälp! Är det meningen att ättikslagen till sillen sparas och blandas med oljan? Eller häller man bort lagen?

Liknande recept

Crostini med mozzarella och grillad paprika - Coop

(0)

Laxsashimi med sesamfrön - Coop

(24)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Tårta med kallrökt lax - Coop

(6)

Snabbgravad limelax med räkor och avokado - Coop

(7)

Lax- och gösceviche - Coop

(1)

Tonfisk med gurksalsa - Coop

(2)

Matjestårta - Coop

(49)
6 st
  • Ingredienser 6 st
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 200 g söta körsbärstomater
  • 2 salladslökar
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 kruka kruspersilja
  • 0.5 dl små kapris

Tomat- och kaprissill med körsbärstomater

Betyg (1-5):
4.5 (6 betyg)

Våga prova den här sillen. Den är faktiskt godast av allt!

Tillagningstid: 15 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sillen i 1 cm breda skivor. Tärna tomaterna och strimla löken. Vänd varsamt ihop allt med olja, fint skuren persilja och kapris.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2019-01-09

Den här sillen var galet god! 2018 år succé på julbordet - passar både inlagdsillälskare och för dem som är lite mer tveksamma, eftersom den är mild i smaken. Tack för ett bra recept!

Sara

2018-12-23

Ja häll bort lagen. Hoppas svaret kom fram i tid. Det blir bra med lag också. Vi provlagade precis med lag. men tanken var att ta bort lagen.

Ann-Christine

2018-12-23

Undrar precis samma sak,önskar svar snabbt, tack

Emma

2018-12-21

Hjälp! Är det meningen att ättikslagen till sillen sparas och blandas med oljan? Eller häller man bort lagen?

Liknande recept

Crostini med mozzarella och grillad paprika - Coop

(0)

Laxsashimi med sesamfrön - Coop

(24)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Tårta med kallrökt lax - Coop

(6)

Snabbgravad limelax med räkor och avokado - Coop

(7)

Lax- och gösceviche - Coop

(1)

Tonfisk med gurksalsa - Coop

(2)

Matjestårta - Coop

(49)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies