Tikka chicken i tortillabröd

Betyg (1-5):
3.8 (20 betyg)

Mumsig wrap med yoghurtmarinerad kyckling och sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 450 g strimlad kycklinglårfilé
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 påse tikka masala kryddmix
  • 1 msk neutral olja
  • strimlad isbergssallad
  • 4 st tortillabröd

Gör så här

  1. Blanda kyckling, yoghurt och kryddblandningen i en bunke. Värm en stekpanna med hälften av oljan i.
  2. Stek kycklingen i 2 omgångar och rör sparsamt. Fördela sallad och kyckling på tortillabröden. Vik tortillan runt fyllningen och rulla in i smörpapper eller aluminiumfolie.

Tips

Pimpa rullen med gurka, lök och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktionen

2013-08-12

Kycklingen steks med yoghurt och kryddor.

kerstin

2013-08-08

ska man inte steka kycklingen separat?

Marie

2013-06-09

Så gott och snabbt och enkelt att laga. Rekomenderas!!

Liknande recept

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

(1)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(0)

Klassisk paella

(11)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(1)

Hel bbq-kyckling med fänkål och citron

(15)

Garam masala kyckling

(31)

Kycklingfilé med pumpa

(0)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 450 g strimlad kycklinglårfilé
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 påse tikka masala kryddmix
  • 1 msk neutral olja
  • strimlad isbergssallad
  • 4 st tortillabröd

Tikka chicken i tortillabröd

Betyg (1-5):
3.8 (20 betyg)

Mumsig wrap med yoghurtmarinerad kyckling och sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kyckling, yoghurt och kryddblandningen i en bunke. Värm en stekpanna med hälften av oljan i.
  2. Stek kycklingen i 2 omgångar och rör sparsamt. Fördela sallad och kyckling på tortillabröden. Vik tortillan runt fyllningen och rulla in i smörpapper eller aluminiumfolie.

Tips

Pimpa rullen med gurka, lök och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktionen

2013-08-12

Kycklingen steks med yoghurt och kryddor.

kerstin

2013-08-08

ska man inte steka kycklingen separat?

Marie

2013-06-09

Så gott och snabbt och enkelt att laga. Rekomenderas!!

Liknande recept

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

(1)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(0)

Klassisk paella

(11)

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

(1)

Hel bbq-kyckling med fänkål och citron

(15)

Garam masala kyckling

(31)

Kycklingfilé med pumpa

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies