Tikka chicken i tortillabröd

Betyg (1-5):
3.8 (20 betyg)

Mumsig wrap med yoghurtmarinerad kyckling och sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 st
  • 450 g strimlad kycklinglårfilé
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 påse tikka masala kryddmix
  • 1 msk neutral olja
  • strimlad isbergssallad
  • 4 st tortillabröd

Gör så här

  1. Blanda kyckling, yoghurt och kryddblandningen i en bunke. Värm en stekpanna med hälften av oljan i.
  2. Stek kycklingen i 2 omgångar och rör sparsamt. Fördela sallad och kyckling på tortillabröden. Vik tortillan runt fyllningen och rulla in i smörpapper eller aluminiumfolie.

Tips

Pimpa rullen med gurka, lök och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktionen

2013-08-12

Kycklingen steks med yoghurt och kryddor.

kerstin

2013-08-08

ska man inte steka kycklingen separat?

Marie

2013-06-09

Så gott och snabbt och enkelt att laga. Rekomenderas!!

Liknande recept

Tandoorikyckling i pitabröd med raita - Coop

(13)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto - Coop

(8)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Kycklinggryta med oliver och tomatcouscous - Coop

(0)

Hel kyckling med ginger beer och gröna bönor - Coop

(0)

Kyckling paneng med krispiga grönsaker och ris - Coop

(0)
6 st
  • Ingredienser 6 st
  • 450 g strimlad kycklinglårfilé
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 påse tikka masala kryddmix
  • 1 msk neutral olja
  • strimlad isbergssallad
  • 4 st tortillabröd

Tikka chicken i tortillabröd

Betyg (1-5):
3.8 (20 betyg)

Mumsig wrap med yoghurtmarinerad kyckling och sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kyckling, yoghurt och kryddblandningen i en bunke. Värm en stekpanna med hälften av oljan i.
  2. Stek kycklingen i 2 omgångar och rör sparsamt. Fördela sallad och kyckling på tortillabröden. Vik tortillan runt fyllningen och rulla in i smörpapper eller aluminiumfolie.

Tips

Pimpa rullen med gurka, lök och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Britta/webbredaktionen

2013-08-12

Kycklingen steks med yoghurt och kryddor.

kerstin

2013-08-08

ska man inte steka kycklingen separat?

Marie

2013-06-09

Så gott och snabbt och enkelt att laga. Rekomenderas!!

Liknande recept

Tandoorikyckling i pitabröd med raita - Coop

(13)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto - Coop

(8)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin - Coop

(0)

Kycklinggryta med oliver och tomatcouscous - Coop

(0)

Hel kyckling med ginger beer och gröna bönor - Coop

(0)

Kyckling paneng med krispiga grönsaker och ris - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies