För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tikka chicken i tortillabröd

Betyg (1-5):
3.86 (21 betyg)

Mumsig wrap med yoghurtmarinerad kyckling och sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 450 g strimlad kycklinglårfilé
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 påse tikka masala kryddmix
  • 1 msk neutral olja
  • strimlad isbergssallad
  • 4 st tortillabröd

Gör så här

  1. Blanda kyckling, yoghurt och kryddblandningen i en bunke. Värm en stekpanna med hälften av oljan i.
  2. Stek kycklingen i 2 omgångar och rör sparsamt. Fördela sallad och kyckling på tortillabröden. Vik tortillan runt fyllningen och rulla in i smörpapper eller aluminiumfolie.

Tips

Pimpa rullen med gurka, lök och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2013-08-12

Kycklingen steks med yoghurt och kryddor.

kerstin

2013-08-08

ska man inte steka kycklingen separat?

Marie

2013-06-09

Så gott och snabbt och enkelt att laga. Rekomenderas!!

Liknande recept

Klassisk paella

(11)

Kycklingben med mangoglaze

(15)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Kycklingwok med cashewnötter

(67)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Garam masala kyckling

(35)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(1)

Grillad kyckling med parmesankräm

(3)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 450 g strimlad kycklinglårfilé
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 påse tikka masala kryddmix
  • 1 msk neutral olja
  • strimlad isbergssallad
  • 4 st tortillabröd

Tikka chicken i tortillabröd

Betyg (1-5):
3.86 (21 betyg)

Mumsig wrap med yoghurtmarinerad kyckling och sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kyckling, yoghurt och kryddblandningen i en bunke. Värm en stekpanna med hälften av oljan i.
  2. Stek kycklingen i 2 omgångar och rör sparsamt. Fördela sallad och kyckling på tortillabröden. Vik tortillan runt fyllningen och rulla in i smörpapper eller aluminiumfolie.

Tips

Pimpa rullen med gurka, lök och färsk koriander.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Checkbox Coop

2013-08-12

Kycklingen steks med yoghurt och kryddor.

kerstin

2013-08-08

ska man inte steka kycklingen separat?

Marie

2013-06-09

Så gott och snabbt och enkelt att laga. Rekomenderas!!

Liknande recept

Klassisk paella

(11)

Kycklingben med mangoglaze

(15)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Kycklingwok med cashewnötter

(67)

Chicken BBQ-burger med bacon, mozzarella och rucola

(14)

Garam masala kyckling

(35)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(1)

Grillad kyckling med parmesankräm

(3)