Tandoorigrillade kycklingfiléer

Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
  • 4 kycklingfiléer
  • Tandorimarinad:
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

  1. Olja till grillgallret.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
  3. Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.

Servering

Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Tandoorigrillade kycklingfiléer
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 kycklingfiléer
  • Tandorimarinad:
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk ingefära
  • 2 tsk gurkmeja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 pressade vitlöksklyftor

Tandoorigrillade kycklingfiléer

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(25)

En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.

Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Olja till grillgallret.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
  3. Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.

Servering

Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!