
Tandoorigrillade kycklingfiléer
Betyg (1-5):
En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.
Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 kycklingfiléer
- Tandorimarinad:
- 2 dl naturell yoghurt
- 2 tsk garam masala
- 1 tsk ingefära
- 2 tsk gurkmeja
- 1 tsk sambal oelek
- 2 pressade vitlöksklyftor
Gör så här
- Olja till grillgallret.
- Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
- Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.
Servering
Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.
Tandoorigrillade kycklingfiléer
Betyg (1-5):
En favorit med hetta från det Indiska köket passar bra med en mild couscoussallad.
Tillagningstid: 4 timmar 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Olja till grillgallret.
- Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och vänd ner kycklingen. Låt marinera 4-5 timmar.
- Platta ut filéerna och trä igenom ett par blötlagda träspett. Pensla grillgallret med olja och grilla spetten cirka 5 minuter per sida.
Servering
Servera med en couscoussallad och youghurt smaksatt med salt,peppar och vitlök.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!