Sweet corn kachumbari

Sweet corn kachumbari

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
  • 3 kokta majskolvar eller 300 g majskorn
  • 3 stora skivade tomater
  • 200 g körsbärstomater
  • 1 tunt skivad gul lök
  • 1 urkärnad skivad röd chili
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl färsk koriander
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Skala av majsen från kolven med en kniv.
  2. Fördela grönsakerna på ett stort fat, häll över limesaften och ringla över olivolja.
  3. Toppa med koriander och flingsalt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sweet corn kachumbari
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 kokta majskolvar eller 300 g majskorn
  • 3 stora skivade tomater
  • 200 g körsbärstomater
  • 1 tunt skivad gul lök
  • 1 urkärnad skivad röd chili
  • 1 lime, pressad saft
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl färsk koriander
  • 1 tsk flingsalt

Sweet corn kachumbari

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Skala av majsen från kolven med en kniv.
  2. Fördela grönsakerna på ett stort fat, häll över limesaften och ringla över olivolja.
  3. Toppa med koriander och flingsalt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!