Svart bönsalsa med nachochips

Svart bönsalsa med nachochips

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Lite plock är trevligt att bjuda på när man väntar på att grillen ska få den perfekta glödbädden. T ex svart bönsalsa med nachochips.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 förpackning svarta bönor, sköljda (Änglamark)
  • 1 knipplök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 tsk malen spiskummin
  • 0.5 dl olivolja
  • 10 körsbärstomater, fint tärnade
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 kruka koriander, hackad
  • flingsalt
  • 1 förpackning tortillachips blue corn (Coop)
  • 1 lime, i klyftor

Gör så här

  1. Mosa bönorna grovt.
  2. Fräs lök, vitlök och spiskummin i olja under omrörning tills löken mjuknat utan att få färg. Ta från värmen och vänd ner bönor, tomater, chili och koriander och smaka av med salt.
  3. Servera med tortillachips och limeklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Svart bönsalsa med nachochips
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 förpackning svarta bönor, sköljda (Änglamark)
  • 1 knipplök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 tsk malen spiskummin
  • 0.5 dl olivolja
  • 10 körsbärstomater, fint tärnade
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 kruka koriander, hackad
  • flingsalt
  • 1 förpackning tortillachips blue corn (Coop)
  • 1 lime, i klyftor

Svart bönsalsa med nachochips

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Lite plock är trevligt att bjuda på när man väntar på att grillen ska få den perfekta glödbädden. T ex svart bönsalsa med nachochips.

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mosa bönorna grovt.
  2. Fräs lök, vitlök och spiskummin i olja under omrörning tills löken mjuknat utan att få färg. Ta från värmen och vänd ner bönor, tomater, chili och koriander och smaka av med salt.
  3. Servera med tortillachips och limeklyftor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!