Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök
  • Tid 30 min

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

0 (0 betyg)

Färdiga saftiga vegoburgare på svamp med getost och valnötter. Serveras med med avokado, groddar och picklad rödlök.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 220 g svampburgare
  • 4 surdegsbröd
  • neutral olja
  • groddar
Avokadoröra:
  • 2 avokado
  • 1 dl gräddfil
  • salt och peppar
  • lime, pressad saft
Picklad lök:
  • 0.5 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 dl strösocker
  • 1.5 dl ljummet vatten
  • 2 tunt skivade rödlök
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Stek burgarna och ett par skivor surdegsbröd i smör eller olja.

Avokadokräm:

  1. 1

    Mosa avokado och blanda med gräddfil, salt, peppar smaka av med pressad limesaft.

Picklad rödlök:

  1. 1

    Blanda ättika, socker och vatten, rör tills sockret löst sig. Lägg i löken och låt stå i minst 30 min.

  2. 2

    Lägg upp burgaren på varsitt nystekt bröd tillsammans med avokadoröra, groddar och picklad rödlök.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar