Svampbruschetta

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Gratinerade munsbitar av rostat lantbröd med svamp och mozzarella.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 5 dl färska svampar, i små bitar
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1 msk smör
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 0.5 lantbröd, i halverade skivor (1 skiva/portion)
  • 1 delad vitlöksklyfta
  • 4 msk riven mozzarella

Gör så här

  1. Stek svamp och lök i smör några minuter. Salta och peppra.
  2. Rosta brödskivorna i ugnen tills de blivit lite bruna i kanten. Gnid dem med en delad vitlöksklyfta. Fördela svampen på brödet och täck med osten.
  3. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält, 4-5 minuter.
  4. Servera bröden som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kantarelltoast med Västerbottenost

(28)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Parmesan- och örtpaj med syltade kantareller

(18)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 5 dl färska svampar, i små bitar
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1 msk smör
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 0.5 lantbröd, i halverade skivor (1 skiva/portion)
  • 1 delad vitlöksklyfta
  • 4 msk riven mozzarella

Svampbruschetta

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Gratinerade munsbitar av rostat lantbröd med svamp och mozzarella.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek svamp och lök i smör några minuter. Salta och peppra.
  2. Rosta brödskivorna i ugnen tills de blivit lite bruna i kanten. Gnid dem med en delad vitlöksklyfta. Fördela svampen på brödet och täck med osten.
  3. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält, 4-5 minuter.
  4. Servera bröden som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kantarelltoast med Västerbottenost

(28)

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Parmesan- och örtpaj med syltade kantareller

(18)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies