För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Svampbruschetta

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Gratinerade munsbitar av rostat lantbröd med svamp och mozzarella.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 dl färska svampar, i små bitar
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1 msk smör
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 0.5 lantbröd, i halverade skivor (1 skiva/portion)
  • 1 delad vitlöksklyfta
  • 4 msk riven mozzarella

Gör så här

  1. Stek svamp och lök i smör några minuter. Salta och peppra.
  2. Rosta brödskivorna i ugnen tills de blivit lite bruna i kanten. Gnid dem med en delad vitlöksklyfta. Fördela svampen på brödet och täck med osten.
  3. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält, 4-5 minuter.
  4. Servera bröden som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Kantarelltoast med Västerbottenost

(29)

Parmesan- och örtpaj med syltade kantareller

(18)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 5 dl färska svampar, i små bitar
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1 msk smör
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 0.5 lantbröd, i halverade skivor (1 skiva/portion)
  • 1 delad vitlöksklyfta
  • 4 msk riven mozzarella

Svampbruschetta

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Gratinerade munsbitar av rostat lantbröd med svamp och mozzarella.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek svamp och lök i smör några minuter. Salta och peppra.
  2. Rosta brödskivorna i ugnen tills de blivit lite bruna i kanten. Gnid dem med en delad vitlöksklyfta. Fördela svampen på brödet och täck med osten.
  3. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält, 4-5 minuter.
  4. Servera bröden som tilltugg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

(1)

Kantarelltoast med Västerbottenost

(29)

Parmesan- och örtpaj med syltade kantareller

(18)