Champinjonhattar med parma och parmesan

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En perfekt liten smårätt till buffébordet eller fördrinken.

Tillagningstid: 10 minuter
25 st
  • 25 stora champinjoner, utan fötter
  • 2 msk olivolja, ca hälften att ringla ovanpå svamparna
  • 160 g parmaskinka, delade skivor
  • 30 g grovriven parmesan
  • 2 krm gourmetsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 dl färsk basilika
  • 2 tsk balsamvinäger

Gör så här

  1. Putsa svampen. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek hattarna på båda sidor. Tag upp hattarna och lägg på rullad parmaskinka, lite riven parmesanost, salt och peppar.
  2. Garnera med basilikablad. Stänk lite olivolja och balsamvinäger över.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Champinjonhattar med parma och parmesan
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 25 stora champinjoner, utan fötter
  • 2 msk olivolja, ca hälften att ringla ovanpå svamparna
  • 160 g parmaskinka, delade skivor
  • 30 g grovriven parmesan
  • 2 krm gourmetsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 0.5 dl färsk basilika
  • 2 tsk balsamvinäger

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En perfekt liten smårätt till buffébordet eller fördrinken.

Tillagningstid: 10 minuter
25 st

Gör så här

  1. Putsa svampen. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek hattarna på båda sidor. Tag upp hattarna och lägg på rullad parmaskinka, lite riven parmesanost, salt och peppar.
  2. Garnera med basilikablad. Stänk lite olivolja och balsamvinäger över.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!