Medelhavsinspirerad tapas

Medelhavsinspirerad tapas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(44)

Lite småplock att samlas omkring. Det mesta kan köpas färdigt och mängderna kan lätt ökas om man blir fler.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 20 skalade räkor
  • 1 msk söt chilisås
  • 12 grovt skurna champinjoner
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk hovmästarsås
  • 100 g skivad salami och/eller lufttorkad skinka
  • 12 oliver
  • 8 marinerade salladskapris
  • 100 g fetaost eller chèvre, i bitar
  • 8 cocktailtomater

Gör så här

  1. Trä upp räkorna på små spett och pensla med lite chilisås.
  2. Stek först champinjonerna och sedan spetten i lite fett och låt dem kallna.
  3. Blanda gräddfil och hovmästarsås i en skål.

Servering

Arrangera ingredienserna på ett stort fat och bjud skivor av baguetter eller grissini till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Olle

2018-01-01

Inte speciellt bra. Att steka penslade räkor......hmmmm. Mycket skrik för lite ull.

Medelhavsinspirerad tapas
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 20 skalade räkor
  • 1 msk söt chilisås
  • 12 grovt skurna champinjoner
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk hovmästarsås
  • 100 g skivad salami och/eller lufttorkad skinka
  • 12 oliver
  • 8 marinerade salladskapris
  • 100 g fetaost eller chèvre, i bitar
  • 8 cocktailtomater

Medelhavsinspirerad tapas

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(44)

Lite småplock att samlas omkring. Det mesta kan köpas färdigt och mängderna kan lätt ökas om man blir fler.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Trä upp räkorna på små spett och pensla med lite chilisås.
  2. Stek först champinjonerna och sedan spetten i lite fett och låt dem kallna.
  3. Blanda gräddfil och hovmästarsås i en skål.

Servering

Arrangera ingredienserna på ett stort fat och bjud skivor av baguetter eller grissini till.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Olle

2018-01-01

Inte speciellt bra. Att steka penslade räkor......hmmmm. Mycket skrik för lite ull.