Italienska hattar

Italienska hattar

3.6 (5 betyg)

  • Ingredienser 12

Ingredienser

Italienska hattar:
  • 12 st champinjoner
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt och peppar
  • 12 skivor parmaskinka
  • 2 msk riven parmesanost
  • 12 st basilikablad
  • 1 tsk balsamvinäger
Salamispett:
  • 12 skivor salami
  • 12 st cocktailtomater
  • 12 st cornichoner
  • 12 st gröna oliver
  • 0.5 st stjälk selleri
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

Italienska hattar

  1. 1

    Stek stora champinjoner (utan fötter) i lite olivolja på båda sidor. Salta och peppra. Lägg en bit rullad parmaskinka i varje öppning, strö på lite riven parmesanost, garnera med basilikablad och stänk över lite olivolja och balsamvinäger. Servera som tilltugg.

Salamispett

  1. 1

    Dela skivor av salami i breda strimlor. Varva dem skrynklade på små spett med minitomater, cornichoner och/eller gröna oliver och bitar av stjälkselleri.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar