Italienska hattar

Italienska hattar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

  • Italienska hattar:
  • 12 st champinjoner
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt och peppar
  • 12 skivor parmaskinka
  • 2 msk riven parmesanost
  • 12 st basilikablad
  • 1 tsk balsamvinäger
  • Salamispett:
  • 12 skivor salami
  • 12 st cocktailtomater
  • 12 st cornichoner
  • 12 st gröna oliver
  • 0.5 st stjälk selleri

Gör så här

Italienska hattar

  1. Stek stora champinjoner (utan fötter) i lite olivolja på båda sidor. Salta och peppra. Lägg en bit rullad parmaskinka i varje öppning, strö på lite riven parmesanost, garnera med basilikablad och stänk över lite olivolja och balsamvinäger. Servera som tilltugg.

Salamispett

  1. Dela skivor av salami i breda strimlor. Varva dem skrynklade på små spett med minitomater, cornichoner och/eller gröna oliver och bitar av stjälkselleri.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Italienska hattar
12 st
  • Ingredienser (12)
  • Italienska hattar:
  • 12 st champinjoner
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt och peppar
  • 12 skivor parmaskinka
  • 2 msk riven parmesanost
  • 12 st basilikablad
  • 1 tsk balsamvinäger
  • Salamispett:
  • 12 skivor salami
  • 12 st cocktailtomater
  • 12 st cornichoner
  • 12 st gröna oliver
  • 0.5 st stjälk selleri

Italienska hattar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Gör så här

Italienska hattar

  1. Stek stora champinjoner (utan fötter) i lite olivolja på båda sidor. Salta och peppra. Lägg en bit rullad parmaskinka i varje öppning, strö på lite riven parmesanost, garnera med basilikablad och stänk över lite olivolja och balsamvinäger. Servera som tilltugg.

Salamispett

  1. Dela skivor av salami i breda strimlor. Varva dem skrynklade på små spett med minitomater, cornichoner och/eller gröna oliver och bitar av stjälkselleri.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!