Spettad fruktsallad

Spettad fruktsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Välj dina favoritfukter och trä på ett spett.

Tillagningstid: 15 minuter
5 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 banan
  • 1 mango
  • 1 apelsin
  • 10 vindruvor (eller det du hittar i fruktskålen)
  • 10 grillspett av trä
  • 0.5 apelsin som spetthållare

Gör så här

  1. Rosta kokosen snabbt i en torr stekpanna på medelhög värme. Rör om hela tiden så den inte bränns. Häll upp på en tallrik och låt svalna.
  2. Skala och skär frukten i ganska stora tärningar, ungefär samma storlek som vindruvorna.
  3. Trä upp frukten på spetten.
  4. Rulla dem i den rostade kokosen och sätt fast dem i apelsinhalvan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anette Andersson

2013-01-10

Barnbarnen och jag älskar frukt. Ingen sörja bara att äta med ögon o mun. MUUUUms

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Apelsinsallad med granatäpple

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Bananpannkakor

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Ananas med citron och vanilj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Mangobowl med kokos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fruktsallad med nötter och mörk choklad

Betyg
Betyg
(21)
Spettad fruktsallad
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 banan
  • 1 mango
  • 1 apelsin
  • 10 vindruvor (eller det du hittar i fruktskålen)
  • 10 grillspett av trä
  • 0.5 apelsin som spetthållare

Spettad fruktsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Välj dina favoritfukter och trä på ett spett.

Tillagningstid: 15 minuter
5 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rosta kokosen snabbt i en torr stekpanna på medelhög värme. Rör om hela tiden så den inte bränns. Häll upp på en tallrik och låt svalna.
  2. Skala och skär frukten i ganska stora tärningar, ungefär samma storlek som vindruvorna.
  3. Trä upp frukten på spetten.
  4. Rulla dem i den rostade kokosen och sätt fast dem i apelsinhalvan.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anette Andersson

2013-01-10

Barnbarnen och jag älskar frukt. Ingen sörja bara att äta med ögon o mun. MUUUUms

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Apelsinsallad med granatäpple

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Bananpannkakor

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Ananas med citron och vanilj

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Citrussallad med kanelyoghurt och rostade hasselnötter

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Mangobowl med kokos

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Fruktsallad med nötter och mörk choklad

Betyg
Betyg
(21)