Spettad fruktsallad
  • Tid 15 min

Spettad fruktsallad

4.4 (5 betyg)

Välj dina favoritfukter och trä på ett spett.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

5 portioner
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 banan
  • 1 mango
  • 1 apelsin
  • 10 vindruvor (eller det du hittar i fruktskålen)
  • 10 grillspett av trä
  • 0.5 apelsin som spetthållare
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rosta kokosen snabbt i en torr stekpanna på medelhög värme. Rör om hela tiden så den inte bränns. Häll upp på en tallrik och låt svalna.

  2. 2

    Skala och skär frukten i ganska stora tärningar, ungefär samma storlek som vindruvorna.

  3. 3

    Trä upp frukten på spetten.

  4. 4

    Rulla dem i den rostade kokosen och sätt fast dem i apelsinhalvan.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Anette Andersson

    Barnbarnen och jag älskar frukt. Ingen sörja bara att äta med ögon o mun. MUUUUms