För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Spettad fruktsallad

Betyg (1-5):
4.4 (5 betyg)

Välj dina favoritfukter och trä på ett spett.

Tillagningstid: 15 minuter
5 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 banan
  • 1 mango
  • 1 apelsin
  • 10 vindruvor (eller det du hittar i fruktskålen)
  • 10 grillspett av trä
  • 0.5 apelsin som spetthållare

Gör så här

  1. Rosta kokosen snabbt i en torr stekpanna på medelhög värme. Rör om hela tiden så den inte bränns. Häll upp på en tallrik och låt svalna.
  2. Skala och skär frukten i ganska stora tärningar, ungefär samma storlek som vindruvorna.
  3. Trä upp frukten på spetten.
  4. Rulla dem i den rostade kokosen och sätt fast dem i apelsinhalvan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anette Andersson

2013-01-10

Barnbarnen och jag älskar frukt. Ingen sörja bara att äta med ögon o mun. MUUUUms

Liknande recept

Tropisk fruktsallad

(5)

Ris à la Malta

(40)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Apelsinsallad med pistagenötter

(22)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Vit chokladkräm med äpplen och ingefära

(29)

Exotiska frukter med limesocker

(28)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 banan
  • 1 mango
  • 1 apelsin
  • 10 vindruvor (eller det du hittar i fruktskålen)
  • 10 grillspett av trä
  • 0.5 apelsin som spetthållare

Spettad fruktsallad

Betyg (1-5):
4.4 (5 betyg)

Välj dina favoritfukter och trä på ett spett.

Tillagningstid: 15 minuter
5 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rosta kokosen snabbt i en torr stekpanna på medelhög värme. Rör om hela tiden så den inte bränns. Häll upp på en tallrik och låt svalna.
  2. Skala och skär frukten i ganska stora tärningar, ungefär samma storlek som vindruvorna.
  3. Trä upp frukten på spetten.
  4. Rulla dem i den rostade kokosen och sätt fast dem i apelsinhalvan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anette Andersson

2013-01-10

Barnbarnen och jag älskar frukt. Ingen sörja bara att äta med ögon o mun. MUUUUms

Liknande recept

Tropisk fruktsallad

(5)

Ris à la Malta

(40)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Apelsinsallad med pistagenötter

(22)

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

(11)

Vit chokladkräm med äpplen och ingefära

(29)

Exotiska frukter med limesocker

(28)

Rice'n'yoghurt med kompott på torkad frukt

(10)