
Spareribs hickory med krämig coleslaw
Betyg (1-5):
Grillade revben med sötma. Serverade med en mild råkostsallad.
Tillagningstid: 4 timmar 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- (12)
- 1 kg revben hickory
- Coleslaw:
- 350 g strimlad vitkål
- 1 grovriven morot
- 1 finstrimlad röd paprika
- 1 liten hackad gul lök
- 0.5 dl majonnäs, gärna lätt
- 0.5 dl gräddfil
- 1 msk ljus vinäger
- 1 tsk socker
- 2.5 krm svartpeppar
- 1 dl hackad persilja
- 2 krm salt
Gör så här
- Börja med salladen. Förbered grönsakerna. Rör ihop majonnäs, gräddfil, vinäger, salt, socker och peppar i en skål. Lägg i grönsaker och persilja och blanda väl. Täck över och låt stå och dra i kylen ca 4 timmar, gärna längre.
- Grilla köttet 10-15 minuter per sida. Vänd då och då.
- Skär det i portionsbitar och servera med salladen.
Servering
Grillade skivor av majskolvar är gott till.
Tips

Det går lika bra att använda grillben, 1 kg revben motsvarar 0,8 kg grillben. <br> Kött med hickorysmak finns färdigkryddat att köpa.
Liknande recept
Spareribs hickory med krämig coleslaw
Betyg (1-5):
Grillade revben med sötma. Serverade med en mild råkostsallad.
Tillagningstid: 4 timmar 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Börja med salladen. Förbered grönsakerna. Rör ihop majonnäs, gräddfil, vinäger, salt, socker och peppar i en skål. Lägg i grönsaker och persilja och blanda väl. Täck över och låt stå och dra i kylen ca 4 timmar, gärna längre.
- Grilla köttet 10-15 minuter per sida. Vänd då och då.
- Skär det i portionsbitar och servera med salladen.
Servering
Grillade skivor av majskolvar är gott till.
Tips

Det går lika bra att använda grillben, 1 kg revben motsvarar 0,8 kg grillben. <br> Kött med hickorysmak finns färdigkryddat att köpa.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!