Spareribs hickory med krämig coleslaw

Betyg (1-5):
3.4 (10 betyg)

Grillade revben med sötma. Serverade med en mild råkostsallad.

Tillagningstid: 4 timmar 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 1 kg revben hickory
  • Coleslaw:
  • 350 g strimlad vitkål
  • 1 grovriven morot
  • 1 finstrimlad röd paprika
  • 1 liten hackad gul lök
  • 0.5 dl majonnäs, gärna lätt
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 msk ljus vinäger
  • 1 tsk socker
  • 2.5 krm svartpeppar
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Börja med salladen. Förbered grönsakerna. Rör ihop majonnäs, gräddfil, vinäger, salt, socker och peppar i en skål. Lägg i grönsaker och persilja och blanda väl. Täck över och låt stå och dra i kylen ca 4 timmar, gärna längre.
  2. Grilla köttet 10-15 minuter per sida. Vänd då och då.
  3. Skär det i portionsbitar och servera med salladen.

Servering

Grillade skivor av majskolvar är gott till.

Tips

Det går lika bra att använda grillben, 1 kg revben motsvarar 0,8 kg grillben. <br> Kött med hickorysmak finns färdigkryddat att köpa.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

(28)

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

(19)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Saltimbocca med kalvfärs

(38)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1 kg revben hickory
  • Coleslaw:
  • 350 g strimlad vitkål
  • 1 grovriven morot
  • 1 finstrimlad röd paprika
  • 1 liten hackad gul lök
  • 0.5 dl majonnäs, gärna lätt
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 msk ljus vinäger
  • 1 tsk socker
  • 2.5 krm svartpeppar
  • 1 dl hackad persilja
  • 2 krm salt

Spareribs hickory med krämig coleslaw

Betyg (1-5):
3.4 (10 betyg)

Grillade revben med sötma. Serverade med en mild råkostsallad.

Tillagningstid: 4 timmar 40 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Börja med salladen. Förbered grönsakerna. Rör ihop majonnäs, gräddfil, vinäger, salt, socker och peppar i en skål. Lägg i grönsaker och persilja och blanda väl. Täck över och låt stå och dra i kylen ca 4 timmar, gärna längre.
  2. Grilla köttet 10-15 minuter per sida. Vänd då och då.
  3. Skär det i portionsbitar och servera med salladen.

Servering

Grillade skivor av majskolvar är gott till.

Tips

Det går lika bra att använda grillben, 1 kg revben motsvarar 0,8 kg grillben. <br> Kött med hickorysmak finns färdigkryddat att köpa.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Brysselkålsallad med knaprigt sidfläsk

(19)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

(28)

Grillad pizza med oxfilé och bearnaisesås

(19)

Stor pizza med skink- och rucolatopping

(20)

Hamburgare med bostondressing

(19)

Saltimbocca med kalvfärs

(38)

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies