Spaghetti med chili, vitlök, kapris och persilja
  • Tid 20 min

Spaghetti med chili, vitlök, kapris och persilja

4.5 (8 betyg)

Smakrik pasta med tomater, vitlök och kapris

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g spagetti
  • 1 dl olivolja
  • 1 rödlök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, skivade
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 1 dl kalamataoliver
  • 0.5 dl kapris
  • 1 kruka färsk persilja, hackad
  • salt och svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs lök, vitlök och chili.

  2. 2

    Tillsätt tomater, oliver och kapris. När allt är ordentligt varmt, vänd runt med den nykokta pastan och persilja.

  3. 3

    Smaka av med salt och mycket svartpeppar. Servera med riven parmesan.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Julia

    Hade lite zuccini i också för att få det ännu matigare. Tillsatte oxå 1 dl av "spagettivattnet" - blev kanongott!