Sötpotatispommes med srirachamajonnäs

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Söta, rostade potatisstavar som dippas i en het majonnäs är ett lyxigt snacks eller tillbehör för alla tillfällen.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 400 g sötpotatisstavar
  • 2 msk neutral olja
  • 1 tsk salt
  • Srirachamajo
  • 2 msk srirachasås
  • 2 dl majonnäs
  • Till servering
  • lime
  • färsk koriander

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda sötpotatisstavarna med olja och salt och lägg i en ugnssäker form. Rosta mitt i ugnen ca 15 min eller tills de har fått fin färg.

Srirachamajonnäs:

  1. Blanda majonnäs med srirachasås, smaka ev av med salt.
  2. Servera sötpotatispommes med srirachamajonnäsen, pressad lime och färsk koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g sötpotatisstavar
  • 2 msk neutral olja
  • 1 tsk salt
  • Srirachamajo
  • 2 msk srirachasås
  • 2 dl majonnäs
  • Till servering
  • lime
  • färsk koriander

Sötpotatispommes med srirachamajonnäs

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Söta, rostade potatisstavar som dippas i en het majonnäs är ett lyxigt snacks eller tillbehör för alla tillfällen.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda sötpotatisstavarna med olja och salt och lägg i en ugnssäker form. Rosta mitt i ugnen ca 15 min eller tills de har fått fin färg.

Srirachamajonnäs:

  1. Blanda majonnäs med srirachasås, smaka ev av med salt.
  2. Servera sötpotatispommes med srirachamajonnäsen, pressad lime och färsk koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies