För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Sötpotatispommes med srirachamajonnäs

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Söta, rostade potatisstavar som dippas i en het majonnäs är ett lyxigt snacks eller tillbehör för alla tillfällen.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g sötpotatisstavar
  • 2 msk neutral olja
  • 1 tsk salt
  • Srirachamajo
  • 2 msk srirachasås
  • 2 dl majonnäs
  • Till servering
  • lime
  • färsk koriander

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda sötpotatisstavarna med olja och salt och lägg i en ugnssäker form. Rosta mitt i ugnen ca 15 min eller tills de har fått fin färg.

Srirachamajonnäs:

  1. Blanda majonnäs med srirachasås, smaka ev av med salt.
  2. Servera sötpotatispommes med srirachamajonnäsen, pressad lime och färsk koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 g sötpotatisstavar
  • 2 msk neutral olja
  • 1 tsk salt
  • Srirachamajo
  • 2 msk srirachasås
  • 2 dl majonnäs
  • Till servering
  • lime
  • färsk koriander

Sötpotatispommes med srirachamajonnäs

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Söta, rostade potatisstavar som dippas i en het majonnäs är ett lyxigt snacks eller tillbehör för alla tillfällen.

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda sötpotatisstavarna med olja och salt och lägg i en ugnssäker form. Rosta mitt i ugnen ca 15 min eller tills de har fått fin färg.

Srirachamajonnäs:

  1. Blanda majonnäs med srirachasås, smaka ev av med salt.
  2. Servera sötpotatispommes med srirachamajonnäsen, pressad lime och färsk koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!