Söta tortillachips med kanel

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 4 tortillabröd
  • 1 ägg
  • 1 msk rårörsocker
  • 1 tsk malen kanel
  • 0.5 tsk malen ingefära

Gör så här

  1. Pensla tortillabröden med lättvispat ägg och strö över socker, kanel och ingefära.
  2. Rosta till chips mitt i ugnen 7–10 min. Låt svalna på galler och bryt i bitar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Örtvåfflor med brie

(13)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Bästa salsan

(2)

Gratinerade vitlökschampinjoner

(10)

Ägghalva med brynt smör

(7)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(52)

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(1)

Keselladipp

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 4 tortillabröd
  • 1 ägg
  • 1 msk rårörsocker
  • 1 tsk malen kanel
  • 0.5 tsk malen ingefära

Söta tortillachips med kanel

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Tillagningstid: 15 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Pensla tortillabröden med lättvispat ägg och strö över socker, kanel och ingefära.
  2. Rosta till chips mitt i ugnen 7–10 min. Låt svalna på galler och bryt i bitar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Örtvåfflor med brie

(13)

Semi-torkade tomater med basilika, hårdost

(19)

Bästa salsan

(2)

Gratinerade vitlökschampinjoner

(10)

Ägghalva med brynt smör

(7)

Halstrade pilgrimsmusslor med chili

(52)

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

(1)

Keselladipp

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies