Snitt med rostad kavring och Morbier
  • Tid 20 min

Snitt med rostad kavring och Morbier

3 (4 betyg)

En söt liten snitt med ädelost.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

16 stycken
  • 2 msk solrosfrön
  • salt
  • 6 skivor kavring
  • 160 g Morbier eller en god ädelost
  • 2.5 msk valfri chutney, gärna fikon
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna, smaka av med lite salt.

  2. 2

    Rosta kavringsskivorna i brödrost eller i torr stekpanna. Skiva brödskivorna i 3 avlånga bitar.

  3. 3

    Täck brödbitarna med ädelost och toppa med 0,5 tesked chutney och solrosfrön.

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Gudrun Byrnäs

    Wibergs kavring bör fram på brödhyllan, genast!

  • Olle

    Var finns ok kavring längre? Pågens är usel. Wibergs har jag inte sett på länge...